sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marcel Popescu: „Vrem să aducem ce nu avem!”

Conducătorul CSU Craiova este încrezător în viitorul echipei, iar omogenitatea este principatul factor pe care se bazează oficialul oltenilor! El a anunțat că și în această vară cantonamentul se va face la Fugen, în Austria.

CSU Craiova a câștigat Cupa României și s-a clasat pe locul trei în campionat. După aceste două performanțe, Marcel Popescu anunță că oltenii abia au început și că urmează cât mai multe trofee, începând cu SuperCupa României. Până atunci, echipa o să tragă tare în Austria.

Lumea să nu creadă că ne oprim aici. Este în graficul nostru. A fost un sezon mulțumitor. Am adus un trofeu și urmează cel de-al doilea: SuperCupa României. Cantonamentul se face în Austria. Noi mergem în aceeași locație ca și în ultimii doi ani. Nu este o climă oscilantă. Este stabilă. Accesul este ușor. Așa că avem toate condițiile. Noi trebuie să oferim toate condițiile jucătorilor. Trebuie să-i aducem bine înapoi. Important este că plecăm. În data de 20 o să fim acolo. Doar adversarii urmează să fie nominalizați”, a spus Marcel Popescu la Divizia Locală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marcel Popescu a vorbit și despre mișcările de trupe de la echipă!

CSU Craiova are șansa de a accede în grupele Europa League, iar cest aspect aproape îi obligă pe olteni să întărească echipa. Florin Gardoș poate fi numit un prim transfer, după ce a semnat un contract valabil pe doi ani. „Spectaculozitatea transferurilor, pe mulți i-a indus în eroare. Se fac transferuri, dar nu este vorba de numărul jucătorilor care vin. În momentul în care afectezi omogenitatea este foarte greu să refaci echipa și să o iei de la zero. Hagi face asta, dar ai lui sunt instruiți să joace în aceeași partitură. Omogenitatea este cea mai importantă. Din acest motiv Devis rămâne încă trei ani. Din acest motiv, Craiova vinde doar un jucător. Nu-i dai drumul lui x sau lui y, dar ce îi spui când vine vorba de bani? Vrem să aducem ce nu avem”, a declarat președintele clubului.

Supercupa, pe 14 iulie!

Ediţia de anul acesta a Supercupei României se va disputa cu o săptămână înainte de începerea noului campionat, pe 14 iulie, pe stadionul „Ion Oblemenco”, între CSU Craiova, câştigătoarea Cupei României, şi CFR Cluj, campioana Ligii 1.

Întrunit la Casa Fotbalului, Comitetul Executiv al FRF a decis ca Supercupa României să aibă loc sâmbătă, 14 iulie, pe arena Ion Oblemenco, din Craiova”, a anunţat FRF.

Biletele vor fi puse în vânzare de FRF în perioada următoare, abonamentele la meciurile de acasă ale CSU Craiova nefiind valabile pentru acest joc.

Politica