joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cea mai sexy handbalistă din România a semnat cu SCM Craiova!

E oficial! Avem toate mutările realizate până acum de SCM Craiova. Șase fete au părăsit echipa, 4 au sosit în Bănie, între acestea și handbalista – model Ana Maria Tănasie. 

Pe site-ul oficial, SCM Craiova a remis un comunicat în care precizează: „Având în vedere că la data de 31.05.2018 s-au încheiat Contractele de Activitate Sportivă pentru sezonul competiţional 2017/2018, în ceea ce priveşte lotul echipei de handbal feminin pentru sezonul viitor, consemnăm, la momentul actual, următoarele modificări: Au ales să-şi continue activitatea la alte grupări sportive, jucătoarele: Yulyia Dumanska, Valentina Ardean Elisei, Nicoleta Tudor, Andreea Pricopi, Bobana Klikovac, Teodora Popescu şi tehnicianul Dumitru Berbece”.

Și anunță, lotul pe care se va baza Burcea în următoarea stagiune: „La momentul actual, pentru sezonul competiţional 2018/2019, lotul echipei de handbal feminin se prezintă astfel: Florentina Stanciu, Ekaterina Dzhukeva (nou-venită) – Cristina Zamfir Florianu, Andreea Rădoi, Ana Maria Ţicu, Carmen Ilie Şelaru, Zeljka Nikolic, Jelena Trifunovic, Patricia Vizitiu, Alexandra Colac, Lorena Stoican, Timea Tătar, Elena Gjorgjevska, Ana Maria Tănasie (ultimele trei sportive sunt nou venite) şi antrenorii: Bogdan Burcea, Costin Dumitrescu (nou venit) şi Grigore Albici”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Așadar, patru noutăți în lotul lui Bogdan Burcea, care a făcut și o schimbare în staff: Costin Dumitrescu în locul lui Dumitru Berbece pe post de secund. Bulgăroaica Ekaterina Dzhukeva se va bate pentru postul de titular între buturile SCM Craiova cu Florentina Stanciu. Este campioană a Poloniei cu MSK Selgros Lublin.

Extrema stângă Ana Maria Tănăsie a mai trecut prin Bănie în sezonul 2014-2015. În 2012, ea a fost convocată de selecționerul Gheorghe Tadici la lotul lărgit al echipei naționale de handbal feminin a României pentru Trofeul Carpați, în echipa României A. În 2015, handbalista a făcut parte din lotul național al României care a câștigat medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca. În sezonul 2017-2018 a evoluat la HCM Râmnicu Vâlcea. Campioană a României în 2014, medaliată cu argint un an mai târziu, are în palmares și 2 Cupe și 2 SuperCupe ale României.

Timea Tătar a început să joace handbal la Clubul Sportiv Școlar nr. 2 din Baia Mare. Din 2008, ea a fost cooptată în echipa de senioare a HCM Baia Mare, unde a evoluat până în 2009, când a fost împrumutată la HC Oțelul Galați. În februarie 2010, din cauza accidentării pivotului Zsanett Borbély, Tătar a fost readusă la Baia Mare. În luna martie 2013, Tătar a fost pentru prima dată convocată la echipa națională a României. A evoluat ultima dată la Corona Brașov. Are în palmares un titlu național obținut în 2014, a fost de 4 ori vicecampioană a României. Are 3 cupe și 3 super-cupe în vitrină.

Elena Gjorgjevska a jucat ultima oară la HCM Baia Mare. A ridicat trofeul Ligii Campionilor în 2012 cu Vardar, iar în 2014 a fost finalistă cu Buducnost Podgorica. Internaționala din Macedonia are 1.80 m și joacă pe postul de inter-dreapta.

Politica