joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSM Slatina joacă în ultima etapă cu ultima clasată

Echipa de fotbal CSM Slatina continuă meciurile de la nivelul ultimului eşalon fotbalistic judeţean. În weekend, gruparea aflată sub comanda lui Iulian Mitrache se deplasează la Teslui, pentru jocul cu ultima clasată în seria I a Ligii a V-a. Partida este programată duminică, cu începere de la ora 11.00.

Echipa de fotbal slătineană îşi continuă parcursul în returul Ligii a V-a, în care miza jocurilor este legată de omogenizarea lotului. Voinţa Teslui, aflată pe ultimul loc în serie, este partenera de joc a grupării CSM Slatina în acest weekend. Singura problemă la acest nivel ar fi terenul, în judeţ suprafeţele de joc sunt incomparabile cu Stadionul „1 Mai”. Legat de nivelul de pregătire şi instruire, CSM Slatina este net superioară, având un program de antrenamente bine structurat.

Jocul din cadrul rundei a XXIII-a a Ligii a V-a se va disputa duminică, 13 mai, cu începere de la ora 11.00, pe terenul de la Teslui. În runda precedentă, CSM Slatina a trecut la pas de formaţia din judeţ Recolta Movileni, scor 10-1. Deşi nimeni n-ar fi crezut, CSM Slatina nu este chiar invincibilă în ciuda nivelului scăzut al fotbalului judeţean. Avântul Oporelu este singura echipă, dintre toate adversarele, atât din amicale, cât şi din oficiale, care a reuşit să câştige contra echipei pregătite de Iulian Mitrache.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica