joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doljean, în arest după ce a provocat un accident mortal în judeţul Olt

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna doljeană Dioști, a fost reținut, miercuri, de procurori pentru ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice, după ce, în urmă cu nouă zile, s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea, iar în urma accidentului o persoană a murit și alte două au fost rănite, toate pasageri în autoturism. Accidentul s-a produs pe DN 6-E70, la ieșire din localitatea Drăghiceni.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că tânărul, în timp ce conducea un autoturism din directia Caracal- Craiova, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o concentrație de 0, 58 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma accidentului, a murit o persoană și alte două au fost rănite grav, toate pasageri în autoturism.

Tânărul a fost reținut, miercuri, de procurori și urmează să fie prezentat unei instanțe cu propunerea arestării preventive.

„În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 9 mai 2018, conducătorul auto a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile”, a declarat reprezentantul IPJ.

Politica