Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Pesediști olteni la plantat de stejari

Publicat

pe

Membrii organizaţiilor de Tineret şi Femei ale PSD Olt au participat, marţi după-amiază, la o acţiune de plantare a 1.000 de stejari în localităţile Slatina, Caracal, Potcoava şi Valea Mare.

Evenimentul s-a desfăşurat sub egida Centenarului Marii Uniri, social-democraţii identificând zone unde este nevoie de plantarea de copaci. La Slatina, au fost plantaţi copaci la Pădurea Strehareţi, în zona fostei grădini zoologice.

Am beneficiat de ajutorul domnului director Cătălin Matei de la Direcţia Silvică Olt, care ne-a pus la dispoziţie 1.000 de puieţi de stejar. Noi, cei de la Dezvoltare Urbană Slatina, participăm cu 300 de puieţi de arţar şi vom mai planta încă 400 de puieţi de salcâm. Considerăm că în ultimul timp pădurea a îmbătrânit foarte mult şi trebuie întinerită. Am ales, împreună cu doamna preşedinte Felicia Man, reîmprospătarea Pădurii Strehareţi. Zona este un viitor punct de atracţie pentru slătineni”, a declarat preşedintele TSD Olt, Florin Dumitrescu.

La rândul său, preşedintele OFSD Olt, Felicia Man, a declarat că la această campanie, desfăşurată pentru al treilea an consecutiv, au aderat şi simpli slătineni.

Este al treilea an când desfăşurăm această campanie şi ne pare bine că am reuşit să fim împreună, femeile şi tinerii din organizaţia PSD Olt. Ne dorim un oraş mai puţin poluat, ne dorim să împrospătăm «plămânii» oraşului Slatina şi cu siguranţă că vom continua astfel activităţi şi în anii viitori. Mă bucur că avem foarte mulţi colegi tineri alături de noi şi sperăm să ni se alăture şi cetăţenii simpli ai municipiului Slatina”, a declarat ea.

© 2021. Toate drepturile rezervate.