vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Remiză cu iz de retrogradare

Gorjenii și-au complicat și mai mult situația din clasament, după cel de-al treilea rezultat consecutiv de 1-1

CS Pandurii Târgu Jiu a mai făcut un pas greșit în lupta pentru evitarea retrogradării. În etapa a XXXI-a, echipa antrenată de Adrian Bogoi a remizat, miercuri, la Motru, scor 1-1, cu Sportul Snagov. A fost al treilea joc consecutiv de 1-1, precedentele fiind înregistrate, tot pe teren propriu, sâmbăta trecută, cu UTA Arad și, în restanța din urmă cu o săptămână, cu CS Balotești. De altfel, gorjenii își puneau mari speranțe în cele 3 jocuri de acasă. Dintr-un total de 9 puncte, Pandurii a luat însă doar 3 și a rămas sub linia care asigură menținerea în Liga2. Sâmbătă, de la ora 17:00, singura echipă care reprezintă Oltenia în eșalonul secund joacă, în deplasare, la ASU Politehnica Timișoara.

Cu Sportul Snagov, Pandurii a deschis scorul în minutul 39, prin Adrian Șut, care, din 5 metri, a împins în plasă balonul, deviat pe spate, de Cosmin Ionică. Oaspeții au egalat în minutul 52, când, din centrarea lui Bistea, Dragoș Huiban, scăpat din marcaj, a trimis mingea, cu latul, în dreapta portarului. Pe final, ambele echipe au trecut pe lângă golul victoriei. Dacă Raiciu, în minutul 83, aflat în poziție ideală, a preferat un lob, care nu a prins cadrul porții, în locul unui șut plasat, în minutul 86 Vlădoiu l-a evidențiat, cu o lovitură de cap, din 7 metri, pe portarul Moga, care a respins, miraculos, de lângă bară. “Din păcate, doar un rezultat de egalitate. Încă un joc care a curs în favoarea noastră, dar am luat gol dintr-o fază fixă, cred că la singura ocazie a lor de până atunci, căci ei au avut două tot meciul, din două cornere. Și uite așa s-a terminat 1-1! Altceva nu mai vreau să vorbesc despre acest joc pentru că ne așteaptă altele mai importante. Ne vom lupta pentru fiecare punct. Alte echipe iau punctele degeaba, noi pentru fiecare punct trebuie să muncim foarte mult. Nu ne interesează decât jocul nostru, în niciun caz celălalte rezultate. Pentru că nu alte echipe ne-au pus nouă probleme, doar noi ne punem singuri! Rezultatul de azi nu este echitabil pentru că adversarul nostru nu a ajuns decât de 2 ori la poarta noastră! Dar, ăsta e fotbalul!”, a afirmat antrenorul Adrian Bogoi. Fără victorie de 6 meciuri, Pandurii a coborât pe 18, fiind la 4 puncte sub Metaloglobus București, prima echipă aflată deasupra liniei care asigură menținerea în Liga2.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Echipa gorjeană a jucat miercuri în formula: Moga – Băjan, Turda, Celea, Cr. Munteanu (cpt.) – Raiciu (B. Lemac `84), Cenaj – Maxin, D. Pîrvulescu (Tudoran `64) , Şut (Brînzan `48) – C. Ionică.

Politica