Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Reținut pentru furt calificat

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat, în urma investigațiilor efectuate, doi tineri bănuiți de săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, fapte comise la începutul lunii aprilie, unul dintre aceștia fiind reținut pentru 24 de ore.

La data de 17 aprilie a.c., polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința uneia dintre persoanele bănuite, un tânăr de 17 ani, ulterior acesta fiind reținut.

În fapt, la data de 5 aprilie a.c., o femeie din Râmnicu Vâlcea a sesizat faptul că i-a fost sustrasă o sumă de bani, din portiera autoturismului parcat, pe care îl lăsase câteva secunde neasigurat.

Câteva zile mai târziu, o altă persoană a sesizat că i-au fost sustrase două telefoane mobile, din mașina parcată în fața unui cimitir din Râmnicu Vâlcea, autoturismul fiind însă asigurat.

Polițiștii au demarat imediat cercetările, cei doi tineri de 16 și 17 ani, fiind identificați, iar în urma percheziției domiciliare, unul dintre ei a fost reținut, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă”, anunță Poliția Vâlcea.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.