Sute de slătineni vor locuinţe ANL

Peste 850 de slătineni au depus solicitări la Direcţia Administrare Patrimoniu (DAP) pentru acordarea unei locuinţe construite prin Agenţia Naţională a Locuinţelor (ANL). Care sunt documentele pe care trebuie să le conţină dosarul.

Pentru a solicita o locuinţă ANL în Slatina trebuie depusă o cerere, alături de următoarele documente: copii ale actelor de identitate, certificatului de căsătorie şi certificatelor de naştere pentru toţi membrii familiei; adeverinţă de la asociaţia de proprietari cu numărul de persoane aflate în evidenţa acesteia şi suprafaţa locuibilă a apartamentului; certificate eliberate de către Direcţia Generală Economică şi/sau primăria de domiciliu din care să rezulte dacă figurează sau nu cu locuinţă; adeverinţe de venit net pentru membrii familiei care realizează venituri şi copie de pe cartea de muncă la zi; declaraţii notariat pentru membrii familiei care nu realizează venituri; declaraţii notariat ale titularului cererii şi, după caz, ale soţului şi ale celorlalţi membri majori ai familiei, precum că nu deţin şi nu au deţinut o altă locuinţă în proprietate şi/sau să nu fie beneficiarul unei alte locuinţe ANL; copii acte de studii; certificat medical care să ateste starea de sănătate; alte documente doveditoare – revoluţionari, repatriaţi, instituţionalizaţi, apatrizi, evacuaţi din locuinţe.

Directorul DAP Slatina, Narcisa Ionescu, a declarat că aproximativ 850 de dosare pentru solicitarea de locuinţe ANL sunt deja depuse la registratura instituţiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În Slatina sunt 244 de locuinţe construite prin Agenţia Naţională de Locuinţe (ANL), 10 dintre acestea fiind vândute proprietarilor. Este vorba despre blocurile 19D şi V6, despre blocurile de pe strada Orhideelor şi despre blocul din strada Armoniei.

Articolul precedent
Se reia concursul pentru postul de director al SJU Târgu Jiu. Capotă s-a răzgândit și își va depune proiectulPostul de director al Spitalului Județean de Urgențe din Târgu Jiu va fi scos din nou la concurs, după ce niciunul dintre cei doi candidați nu au obținut nota 7, condiție esențială pentru a fi declarat admis. Urmează ca reprezentanții Consiliului de Administrație a Spitalelor să notifice faptul că acest concurs a fost anulat și abia apoi se va stabili data pentru noua competiție. Octavia HANTEA Gigel Capotă, actualul manager interimar, care nu s-a mai prezentat la concursul organizat în martie, susține că, de această dată își va depune proiectul. „Voi participa la concurs. Va dura puțin până se va emite noul regulament de către Consiliul Județean Gorj, timp în care îmi voi analiza și îmi voi rezolva toate acuzațiile care mi s-au adus și pe care eu le consider nereale. Dar voi participa, sigur că da! Eu am cazierul curat, alb și în viață fiecare putem să fim acuzați și automat se fac cercetări asupra noastră, dar asta nu înseamnă că te împiedică cineva să participi la un concurs”, a declarat managerul Gigel Capotă. Reamintim faptul că Gigel Capotă s-a retras de la concursul pentru șefia Spitalului Județean Târgu Jiu, după ce în presă au apărut numeroase dezvăluiri cu privire la modul în care acesta a mințit că nu este urmărit penal pentru a intra în examen. Cât privește data stabilită pentru concurs, aceasta depinde de Consiliul de Administrație a Spitalelor, de momentul în care se va face public rezultatul vechii competiții. „Imediat ce va ajunge la Consiliul de Administrație a Spitalelor notificarea că acest concurs este anulat, vom lua o decizie împreună cu toată conducerea Consiliului Județean Gorj astfel încât să repectăm prevederile legii în materie”, a declarat Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj. _____________________________________
Articolul următor

Populare

Recomandări

Copii amenințați cu un pistol de jucărie, pe stradă

Un tânăr de 30 de ani, din Severin, a...

Naționala U18 a României va participa la Turneul celor 4 Națiuni

Reprezentativa U18 a României, formată din juniori născuți începând...

Tudor Giurgiu, regizorul filmului „Libertate”, prezent la Craiova

Echipa filmului românesc Libertate vine, joi, 5 octombrie, de...

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Craiova

Agenții economici, persoanele în căutarea unui loc de muncă...