Se reia concursul pentru postul de director al SJU Târgu Jiu. Capotă s-a răzgândit și își va depune proiectulPostul de director al Spitalului Județean de Urgențe din Târgu Jiu va fi scos din nou la concurs, după ce niciunul dintre cei doi candidați nu au obținut nota 7, condiție esențială pentru a fi declarat admis. Urmează ca reprezentanții Consiliului de Administrație a Spitalelor să notifice faptul că acest concurs a fost anulat și abia apoi se va stabili data pentru noua competiție. Octavia HANTEA Gigel Capotă, actualul manager interimar, care nu s-a mai prezentat la concursul organizat în martie, susține că, de această dată își va depune proiectul. „Voi participa la concurs. Va dura puțin până se va emite noul regulament de către Consiliul Județean Gorj, timp în care îmi voi analiza și îmi voi rezolva toate acuzațiile care mi s-au adus și pe care eu le consider nereale. Dar voi participa, sigur că da! Eu am cazierul curat, alb și în viață fiecare putem să fim acuzați și automat se fac cercetări asupra noastră, dar asta nu înseamnă că te împiedică cineva să participi la un concurs”, a declarat managerul Gigel Capotă. Reamintim faptul că Gigel Capotă s-a retras de la concursul pentru șefia Spitalului Județean Târgu Jiu, după ce în presă au apărut numeroase dezvăluiri cu privire la modul în care acesta a mințit că nu este urmărit penal pentru a intra în examen. Cât privește data stabilită pentru concurs, aceasta depinde de Consiliul de Administrație a Spitalelor, de momentul în care se va face public rezultatul vechii competiții. „Imediat ce va ajunge la Consiliul de Administrație a Spitalelor notificarea că acest concurs este anulat, vom lua o decizie împreună cu toată conducerea Consiliului Județean Gorj astfel încât să repectăm prevederile legii în materie”, a declarat Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj. _____________________________________

Date:

Postul de director al Spitalului Județean de Urgențe din Târgu Jiu va fi scos din nou la concurs, după ce niciunul dintre cei doi candidați nu au obținut nota 7, condiție esențială pentru a fi declarat admis. Urmează ca reprezentanții Consiliului de Administrație a Spitalelor să notifice faptul că acest concurs a fost anulat și abia apoi se va stabili data pentru noua competiție.

Gigel Capotă, actualul manager interimar, care nu s-a mai prezentat la concursul organizat în martie, susține că, de această dată își va depune proiectul. „Voi participa la concurs. Va dura puțin până se va emite noul regulament de către Consiliul Județean Gorj, timp în care îmi voi analiza și îmi voi rezolva toate acuzațiile care mi s-au adus și pe care eu le consider nereale. Dar voi participa, sigur că da! Eu am cazierul curat, alb și în viață fiecare putem să fim acuzați și automat se fac cercetări asupra noastră, dar asta nu înseamnă că te împiedică cineva să participi la un concurs”, a declarat managerul Gigel Capotă. Reamintim faptul că Gigel Capotă s-a retras de la concursul pentru șefia Spitalului Județean Târgu Jiu, după ce în presă au apărut numeroase dezvăluiri cu privire la modul în care acesta a mințit că nu este urmărit penal pentru a intra în examen. Cât privește data stabilită pentru concurs, aceasta depinde de Consiliul de Administrație a Spitalelor, de momentul în care se va face public rezultatul vechii competiții. „Imediat ce va ajunge la Consiliul de Administrație a Spitalelor notificarea că acest concurs este anulat, vom lua o decizie împreună cu toată conducerea Consiliului Județean Gorj astfel încât să repectăm prevederile legii în materie”, a declarat Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj. 

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

„Otravă” la robinet, pe bani, în zeci de localități din Dolj

Bacterii care pot pune sănătatea în pericol și niveluri...

Aladin Georgescu, inspecție la Spitalul din Vânju Mare

Președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut,...

Ponta i-a răspuns lui Mititelu: „Crede că scapă dacă-l pupă în fund pe Iohannis”

Răspunsul fostului premier nu s-a lăsat mult așteptat, după...