Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți: Polițiștii susțin că s-au spetit cu munca pentru liniștea noastră

Publicat

pe

Potrivit IPJ Mehedinți, în perioada 30 martie – 01 aprilie, peste 150 de poliţişti au acționat, zilnic, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, precum și protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, astfel încât întreaga comunitate să se bucure în siguranță de această sărbătoare.

În perioada 30 martie – 1 aprilie a.c., 150 de poliţişti au acţionat, în medie, zilnic la nivelul județului, cu peste 50 de autospeciale, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, în special în apropierea lăcaşurilor de cult unde au fost organizate manifestări religioase prilejuite de Sărbătoarea Floriilor şi în locurile unde s-au desfăşurat manifestări publice circumscrise acestei sărbători. De asemenea, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, Inspectoratul de Poliție Județean a organizat, în această perioadă, 281 de patrule de siguranţă publică. În fiecare zi, în medie, 15 polițiști rutieri au fost prezenți pe principalele artere, pentru prevenirea accidentelor grave și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult. Pentru prevenirea accidentelor de circulație grave și menținerea unei atitudinii prudente în trafic, polițiștii rutieri au acționat, în medie zilnică, cu 10 aparate radar.

Pentru a vă bucura în linişte de sărbători, poliţiştii vă recomandă:

În zonele aglomerate din pieţe, gări, autogări, magazine, lăcaşe de cult fiţi foarte atenţi cu banii şi obiectele personale!

Nu purtaţi portmoneul în buzunarele exterioare ale hainelor, în sacoşă sau la vedere!

Nu păstraţi în acelaşi loc banii, actele personale şi cheile apartamentului!

În aglomeraţie, dacă vă simţiţi bruscaţi, controlaţi-vă geanta sau portmoneul chiar în acel moment!

În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist ori sunaţi la 112 – Apelul Unic de Urgenţă!

© 2022. Toate drepturile rezervate.