sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Baschetbaliștii craioveni au spulberat Dinamo

În lupta pentru a ajunge în primele șase, SCM Craiova trage tare în ultimele partide ale sezonului regulat. Băieții lui Rami Hadar au reușit o victorie foarte categorică în partida de sâmbătă, de pe terenul lui Dinamo București. Ultima clasată, care nu are nicio victorie consemnată în cele 18 etape disputate, nu a făcut față unei echipe oltene cu o poftă mare de puncte. SCM s-a impus astfel cu scorul de 117-54 (28-14, 27-16, 33-11, 29-13) în cea mai convingătoare victorie din acest sezon. Cu cele două puncte obținute, formația din Bănie rămâne pe locul șapte cu 26 de puncte, la trei puncte distanță de ocupanta locului șase, BCM Pitești, dar cu un meci mai puțin față de aceasta.

Sebi Ionescu și croatul Mikulic au debutat

În partida cu Dinamo și-au făcut apariția pe parchet și cele două transferuri recente ale SCM Craiova. Românul Sebastian Ionescu și croatul Ivan Mikulic au jucat în succesul lejer al echipei oltene din capitală. Dacă pe Sebi Ionescu oficialii clubului din Bănie l-au anunțat în cadrul unei conferințe de presă, stranierul Mikulic a fost achiziția „ascunsă” a Craiovei, nefiind oferită o informație publică despre venirea acestuia. Croatul evoluează pe postul de fundaș, are 26 de ani și 1,94 metri înălțime.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rami Hadar vede o altă Craiova după noile transferuri

Antrenorul israelian, revenit de curând la cârma echipei craiovene, este mulțumit de fața actuală a formației, declarând că după cele două achiziții există o energie mai bună la echipă.

„Cred că după ce am făcut aceste transferuri, echipa are o energie diferită. Am un sentiment pozitiv și sper să mergem cu el mai departe cu această atitudine la meciul cu Sibiu care, cu tot respectul pentru Dinamo, e o echipă mult mai puternică. Sibiul e o echipă care joacă foarte bine și profită de avantajele pe care le are”, a declarat Rami Hadar.

Tehnicianul Craiovei a vorbit și despre plecarea lui Goran Martinic, care nu avea evoluții chiar pe placul lui Hadar.

„Cred că Basti, un jucător originar din Craiova și un point guard român, e o achiziție foarte bună pentru echipă. Chiar dacă Martinic avea numere foarte bune, nu era chiar stilul meu de jucător așa că am decis să fac o schimbare. Sperăm să ajungem în Top 6, dar nu depinde doar de noi. Oricum, vom fi competitivi, chiar dacă vom veni de pe locul 7 sau 8”, a mai spus antrenorul.

În următoarea etapă, SCM Craiova va primi vizita lui CSU Sibiu, miercuri, de la ora 17.30

Politica