duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

S-au căsătorit, de Dragobete, la Poarta Sărutului

Alina şi Gabriel Marin, din Bucureşti, s-au căsătorit, de Dragobete, în faţa Porţii Sărutului, din Târgu Jiu, fiind singurul cuplu care a ales acest lucru în acest an. Cei doi lucrează ca inspectori fiscali şi au ales municipiul Târgu Jiu pentru că își doreau un loc special unde să își oficieze relația.

Sâmbătă a fost pentru prima dată când cei doi au ajuns în județul Gorj.

„Am ales acest loc pentru că este unul romantic şi cu o semnificaţie mai mare decât în mod obişnuit. Am dorit să facem ceva diferit, pentru ca atunci când o să îmbătrânim să ne amintim de întâmplările frumoase din viaţa noastră. Este pentru prima dată când venim la Târgu Jiu. Este un efort destul mare, pentru că am venit de la Bucureşti. O să mai revenim la Târgu Jiu”, a povestit Gabriel.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

„Tradiţia aceasta va continua”

Cei doi tineri au fost declaraţi soţ şi soţie de primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

„Am avut emoţii şi eu şi tinerii, pentru că este prima căsătorie pe care o oficiez de Dragobete, care este sărbătoarea iubirii la români. Voi permanentiza această activitate la Târgu Jiu, la Poarta Sărutului. Tradiţia aceasta va continua de Dragobete, pentru că trebuie să ţinem la simbolurile noastre“, a spus primarul Marcel Romanescu.

La finalul ceremoniei, cei prezenţi au ciocnit un pahar de şampanie.

spot_img
spot_img

Politica