Cupă „Sănătății” la schi, din nou la Rânca

Date:

O nouă ediție a Cupei „Sănătății” la schi va avea loc, la Rânca, în perioada 23-25 februarie 2018. Cu această ocazie, angajații din sănătate se vor reuni în zona montană pentru a se întrece pe pârtie. Din experiența anilor trecuți, la linia de start se vor alinia aproape 100 de medici și asistenți medicali. Cupa „Sănătăţii” este unul dintre cele mai vechi concursuri de schi organizate în Rânca, de bunul mers al lucrurilor ocupându-se, an de an, medicul Vasile Stănculete.

Anul acesta este a 15-a ediție a Cupei Sănătății la schi. Avem și un simpozion cu tema acordării primului ajutor în cazul accidentelor produse în timpul practicării sporturilor de iarnă. Până acum s-au înscris vreo 60 de persoane dar așa cum știm din anii trecuți, va crește numărul. Toată contribuția financiară, cu masă, cazare și tot ce mai trebuie este a fiecărui participant”, a spus Stănculete.

Cei care vor ajunge pe podium vor fi răsplătiți cu diplome, medalii și cupe, cel mai important fiind, după cum susține Stănculete, faptul că se întâlnesc și petrec câteva zile împreună.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...