vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cupă „Sănătății” la schi, din nou la Rânca

O nouă ediție a Cupei „Sănătății” la schi va avea loc, la Rânca, în perioada 23-25 februarie 2018. Cu această ocazie, angajații din sănătate se vor reuni în zona montană pentru a se întrece pe pârtie. Din experiența anilor trecuți, la linia de start se vor alinia aproape 100 de medici și asistenți medicali. Cupa „Sănătăţii” este unul dintre cele mai vechi concursuri de schi organizate în Rânca, de bunul mers al lucrurilor ocupându-se, an de an, medicul Vasile Stănculete.

Anul acesta este a 15-a ediție a Cupei Sănătății la schi. Avem și un simpozion cu tema acordării primului ajutor în cazul accidentelor produse în timpul practicării sporturilor de iarnă. Până acum s-au înscris vreo 60 de persoane dar așa cum știm din anii trecuți, va crește numărul. Toată contribuția financiară, cu masă, cazare și tot ce mai trebuie este a fiecărui participant”, a spus Stănculete.

Cei care vor ajunge pe podium vor fi răsplătiți cu diplome, medalii și cupe, cel mai important fiind, după cum susține Stănculete, faptul că se întâlnesc și petrec câteva zile împreună.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica