sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

“Șansa la Iubire”- Spectacol Umanitar pentru Irina

Primăria Municipiului Craiova, Ansamblul Folcloric “Maria Tănase”, Casa de Cultură a Studenților, în parteneriat cu Asociația “Elena Doamna” organizează, în data de 14 februarie 2018, ora 18.00, la Sala Casei de Cultură a Studenților din Craiova, Spectacolul Umanitar “ȘANSA LA IUBIRE”.

Fondurile obţinute din vânzarea biletelor de către Asociaţia „Elena Doamna” vor fi folosite pentru susținerea elevei Irina Cerăt Naidin, tânăra care duce o luptă crâncenă cu o formă agresivă de cancer.

Artiștii care vor urca pe scenă în cadrul acestui spectacol: Mariana Ionescu Căpitănescu, Petrică Mîțu Stoian, Marius Măgureanu, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Ciri Mayer, Manuela Motocu, Liviu Dică, Aneta Şișu, Roberta Crintea, Cristian Bănățeanu, Răzvan Măgureanu, alături de orchestra și formația de dansuri a Ansamblului Folcloric “Maria Tănase”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prezintă: Lorena Bărbuleanu și Cristi Tănase.

Acompaniamentul spectacolului va fi susţinut de orchestra ansamblului.  Conducerea muzicală va fi asigurată de Cristi Pîrlea iar coregrafia, realizată  de Ionel Garoafă.

Preţul unui bilet este de 20 lei, tarif normal și 30 lei bilet VIP.

Politica