sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fotbal juniori- CSS, pe 10 la „Winter Holiday Cup”

Formația craioveană a obținut un punct într-o grupă foarte grea, iar în meciul de clasament a pierdut la penaltiuri.

CSS Craiova a încheiat aventura în Capitală, la Winter Holiday Cup”, pe locul 10 din 16 echipe participante la categoria de vârstă 2008. Juniorii craioveni pregătiți de profesorul Robert Catană au făcut parte dintr-o grupă puternică în care au dat piept cu două grupări cu tradiție Academia Atletico Madrid și CSM Iași. Debutul a fost nefast pentru CSS care a pierdut cu 2-8 în fața Academiei Atletico Madrid, golurile craiovenilor fiind marcate de Paraschiv și Ungureanu, apoi a urmat o remiză, scor 1-1, cu AFC GVD București, reușita aparținându-i lui Vlăduțescu. În ultimul joc din grupa A, în care a fost repartizată, CSS a pierdut în fața ieșenilor de la CSMS, scor 1-7, marcator fiind Paraschiv. A urmat meciul pentru locurile 9-10 cu ASTC Champion București, un meci încheiat la egalitate scor 1-1 în timpul regulamentar, dar pierdut la loviturile de departajare. În această partidă golul trupei lui Robert Catană a fost reușit de Paraschiv. Rezultatele complete din grupa A au fost: 26 ianuarie – CSMS Iași – AFC GVD 10-0, CSS Craiova – Academia Atletico Madrid 2-8; 27 ianuarie – CSS Craiova – AFC GVD 1-1, CSMS Iași – Academia Atletico Madrid 4-7, Academia Atletico Madrid – AFC GVD 4-2, CSMS Iași – CSS Craiova 7-1. În finala turneului bucureștenii de la Sport Team au învins cu 3-1 pe FK Galactik.

A fost un turneu util pentru noi, mai ales că am avut parte de adversari puternici. Am văzut la lucru școli de fotbal cu stiluri diferite și pot spune că am avut ce învăța. Din păcate este frustrant că am pierdut ultimul meci la penaltiuri, mai ales că după aspectul jocului meritam să ne impunem. Asta este, mergem mai departe, vor mai fi turnee, dar important este să ne pregătim bine pentru meciurile oficiale. Pentru grupa 2008 va urma un stagiu de pregătire centralizată în Serbia la Donji Milanovac, urmând să plecăm pe 2 februarie și să ne întoarcem pe 10 februarie”, a declarat antrenorul echipei CSS Craiova, Robert Catană.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta s-a bazat la turneul de la București pe următorul lot: Mihai Nițu, Andrei Pascu, Fabian Gegiu, Fabio Albăstroiu, Bogdan Clipea, Iustin Paraschiv, Radu Marin, David Ungureanu, Tudor Vlăduțescu, Andrei Lambru și Iustin Brat. Clasamentul final al grupei 2008 la Winter Holiday Cup, ediția a doua, a fost următorul: 1. Academia Sport Team, 2. FK Galactik, 3. Atletico Madrid București, 4. Ilie Oană Albastru, 5. Ilie Oană Galben, 6. Școala de Fotbal Junior Galați, 7. FC Voluntari, 8. CSMS Poli Iași, 9. ASTC Champion București, 10. CSS Craiova, 11. Real Cadet București, 12. FC Player Junior, 13. ACS juniorul București, 14. CS Zamsport, 15. Concordia Chiajna, 16. AFC GVD București. La această categorie au fost premiați următorii juniori: Rareș Ivan (Ilie Oană) – cel mai bun portar; Matei Teiuș (FK Galactik) – cel mai bun jucător; Octavian Căvescu (Sport team București) – cel mai tehnic jucător; Andrei Roateș (Sport Team București) – jucătorul MVP al finalei.

Politica