sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Anchetă la spital, după ce primarul Bucurescu a făcut scandal la UPU

Autoritățile județene din Gorj au dispus efectuarea unei anchete la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, după ce primarul comunei Slivilești, Sorin Bucurescu, a făcut scandal la Unitatea de Primiri Urgențe a unității spitalicești. Edilul și-a ieșit din fire, sâmbătă seara, când după trei ore de așteptare a unui diagnostic pentru fiica lui care acuza dureri de cap, a aflat că starea tinerei nu este tocmai bună, că nu prea poate fi ajutată, dar că nici nu există ambulanță pentru a i se asigura transferul.

Acela a fost momentul când Bucurescu a început să țipe, fiind nevoie de intervenția poliţiştilor și a jandarmilor pentru a calma spiritele. În cele din urmă, edilul și-a luat fiica şi a hotărât să plece la o clinică din Timişoara pentru investigaţii suplimentare. Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a precizat faptul că verificările au fost demarate, imediat după ce va apărea un rezultat urmând a fi luate măsuri dacă se va impune acest lucru.
„O comisie va analiza tot ce s-a petrecut în seara zilei de sâmbătă. Știm că ar fi vorba despre o lipsă de dialog a cadrelor medicale. Dacă explicau aparținătorilor pacientei unde sunt problemele, nu cred că se ajungea la așa ceva. Cu siguranță conducerea spitalului, care trebuie să asigure un management bun, va lua măsurile ce se impun”, a precizat Cosmin Popescu.

Politica