Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Mehedinți: Un șofer beat a accidentat două fete, la Severin

Publicat

pe

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin, în vârstă de 46 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 19.30, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 46 de ani, ar fi condus o autoutilitară pe strada Veterani, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției pătrunzând pe trotuar unde a lovit două persoane de sex feminin în vârstă de 18 ani, respectiv 23 de ani, ambele din Drobeta Turnu Severin, după care a părăsit locul accidentului. Ulterior a revenit la fața locului, însă, întrucât șoferul emana vapori de alcool, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de către polițiști, aceștia au constatat faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a celor două tinere, în cauză fiind întocmit dosar penal.