joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Selecție pentru munca în Spania, organizată la Craiova

La Craiova va fi organizată, la jumătatea lunii decembrie, o selecție pentru ocuparea a 800 de locuri de muncă (400 femei și 200 cupluri), la cules căpşuni, în Spania. Evenimentul este organizat de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, cu sprijinul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, prin serviciul de ocupare EURES România, în perioada 13 14 decembrie 2017.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Dolj, Alina Ghercioiu, pentru aceste posturi sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta între 18-50 ani, experiența nefiind obligatorie. Cei care vor fi selectați vor începe munca în jurul datei de 15 februarie 2018.

Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni, cu data estimată de începere 15 februarie 2018 şi salariul de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi /39 de ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 fiind zi de odihnă (aceasta poate să nu coincidă cu duminica). Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. În decursul celor 6,5 ore este prevăzută o pauză de o jumătate de oră. Cazarea este asigurată de angajator, iar lucrătorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli”, a explicat Ghercioiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

10 decembrie, data limită de înscriere

Pentru detalii şi înscriere, persoanele cu domiciliul în judeţul Dolj, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj, Craiova, strada Eugeniu Carada, nr. 13 A. Înscrierile au loc până la data de 10 decembrie 2017. Dosarul pentru înscriere trebuie să conţină următoarele documente: copie CI sau BI, C.V. Europass în limba română, adeverinţă medicală, cu menţiunea „apt pentru muncă”.

Politica