sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Prefectul Drăghiea a intrat în rolul de Drumar-Șef

Prefectul de Mehedinți, Nicolae Drăghiea, e îngrijorat, chiar stresat de situația drumurilor din județ. Și din acest motiv s-a hotărât să nu stea cu mâinile în sân ci să acționeze din postura de drumar șef al județului. Ca urmare a problemelor dezbătute în Colegiul Prefectural Mehedinți, prefectul județului, Nicolae Drăghiea, a solicitat o întâlnire cu conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara. La întâlnire au participat directorul Regionalei, inginerul Cristian – Ilie Ispravnic, șeful S.D.N. Orșova, împreună cu alte cadre din conducerea regionalei. Tema dezbaterii a fost asigurarea viabilității drumurilor naționale de pe raza județului Mehedinți, aflate în gestionarea acestei Regionale, a asigurării siguranței circulației rutiere și stadiul pregătirii pentru iarna 2017 – 2018.

Nicolae Drăghiea s-a interesat punctual despre stadiul lucrărilor de investiții de pe D.N.6. (Vodița – Valea Cernei) și D.N. 57 (Orșova – Svinița), repararea rosturilor de dilatație de la viaductele aflate pe D.N.6, între Vodița și Orșova, precum și despre proiectele de investiții privind punerea în siguranță a drumurilor din zona montană, prin prevenirea căderilor de ebulment și copacilor care anual produc blocaje și disconfort participanților la trafic.

În finalul discuției s-a concluzionat că pentru iarna 2017 – 2018 pregătirile sunt finalizate, cu materialul antiderapant aprovizionat și utilajele pregătite de intervenție, stabilindu-se măsuri concrete pentru rezolvarea problemelor ridicate de prefectul județului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica