luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedințenii se ridică în picioare pentru asistența socială

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) a declanșat o amplă campanie națională de promovare și valorizare a profesiei de asistent social intitulată „România se ridică în picioare pentru asistența socială”. În fiecare județ al țării se organizează evenimente la care participă asistenți sociali, oficialități, societatea civilă, universitari, prieteni și susținători ai profesiei de asistent social. Astfel, în data de 23 Noiembrie, județul Mehedinți se ridică în picioare pentru asistența socială.

Evenimentul va avea loc la Palatul Cultural „Teodor Costescu” din Drobeta Turnu-Severin, sala Virgil Ogășanu, cu începere de la ora 12.

Președintele CNASR, Doru Buzducea, a anunțat că la eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai autorității locale, județene, jurnaliști dar și persoane din societatea civilă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mă bucur mult pentru faptul că aici la malul Dunării, aici unde celebrul arhitect Apolodor din Damasc a construit puntea noastră latină, la Sala de proiecții cinematografice „Virgil Ogășanu” a Palatului cultural „Teodor Costescu”, pe 23 noiembrie, mehedințenii se ridică în picioare pentru asistența socială. Spectaculosul Mehedinți, ținutul de dincolo de Podul lui Dumnezeu, marcat de chipul lui Decebal, măreția Dunării și poveștile pline de farmec ale locului, nu putea lipsi din periplul nostru național desfășurat pentru promovarea și valorizarea profesiei de asistent social. Ne bucurăm că la eveniment și-au anunțat participarea oficialități ale județului, asistenți sociali, jurnaliști, societatea civilă, prieteni și susținători ai profesiei de asistent social. Împreună vom scrie și vom marca povestea asistenților sociali mehedințeni. Mulțumim pentru organizare și implicare domnului Marius Roman, președintele filialei locale a CNASR, domnului Constantin Valentin Popescu – directorul executiv al DGASPC, precum și doamnei Alice Daniela Cioclu – director adjunct”, a declarat Buzducea.

Politica