Conecteaza-te cu noi

Gorj

„Pandurii” lui Ploaie și-au reluat pregătirile!

Publicat

pe

După două zile în care au preferat să stea în vestiar, jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu și-au reluat antrenamentele.

Decizia fotbaliștilor a fost în semn de protest față de faptul că 5 dintre coechipieri nu și-au primit banii pentru chirie.

Au reluat antrenamentele. Sunt cinci dintre sportivi care au contracte înregistrate la Finanțe. Când am făcut o plată pe jumătate din salariu, le-am adăugat și jumătate din chirie. Nu au înțeles copiii. Ei trebuie să plătească anticipat. Am încercat să le fac contracte de închiriere pe club și n-au acceptat proprietarii. Acum sportivii solicitau să le achităm și cealaltă jumătate a chiriei. Un moft”, a spus administratorul special al clubului gorjean, Marin Golea.

Acesta i-a transmis antrenorului Marcel Ploaie să intensifice ședințele de pregătire.

„O să facă două antrenamente pe zi. Am vorbit cu domnul Ploaie. Pe vremea lui Iencsi făceau o pregătire așa, mai lejeră. Știu de la Teja, că a avut un preparator fizic care mi-a spus că jucătorii erau încărcați doar 35-40%. Aveau mult de recuperat. În condițiile astea, trebuie să-i încarce un pic domnul Ploaie, domnul Gugu, cu două antrenamente pe zi și asta o să facă”, a trasat Golea.

Oficialul gorjean și-a făcut planul și în privința jucătorilor care vor rămâne liberi de contract, după ce ASA Târgu Mureș a intrat în faliment: „Odată ce ASA are falimentul, intenționăm să luăm câțiva jucători de acolo, linia de fund și un vârf. Ducem tratative cu câțiva jucători. Toată lumea spera să intrăm noi în faliment și să ia jucători de la Pandurii”.

Tribunalul Gorj a amânat, pentru 17 ianuarie 2018, cererea de intrare în faliment a CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, solicitată de administratorul judiciar Emanoil Ciobanu.

„Așteptăm prima victorie acasă”

Sâmbătă, de la ora 11:00, CS Pandurii Târgu Jiu primește, la Motru, vizita echipei ASU Politehnica Timișoara. Cele 2 combatante sunt despărțite de 5 puncte. Bănățenii se află pe 7 în clasament, iar oltenii sunt 5 trepte mai jos. „Așteptăm victoria. N-am reușit să învingem încă acasă, dar trebuie să spargem gheața. Trebuie ca jucătorii să facă lucrul acesta, pentru că altfel este inutil efortul meu pe aici, să fac rost de bani. Și termenul de amânare pe care l-am luat (n.r. – referitor la judecarea falimentului clubului) mă pune într-o situație delicată, dacă ei nu au rezultate și au numai revendicări, nu am făcut nimic”, a completat Golea. Etapa trecută, Pandurii a remizat, în deplasare, scor 0-0 la Snagov, iar ASU Politehnica a câștigat derby-ul Vestului, scor 2-1 cu UTA Arad.

© 2021. Toate drepturile rezervate.