Se caută prestator pentru deszăpezirea zonei de Sud a judeţului Olt

Consiliul Judeţean Olt are încheiate contracte de deszăpezire pentru trei din cele patru zone în care este împărţit judeţul, pentru cea de a patra zonă procedurile de atribuire fiind în curs.

Directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Olt, Cornel Motoi, a declarat că pentru celelalte trei zone există contracte de deszăpezire semnate, în vigoare şi pentru următorii doi ani.

Pentru iarna 2017-2018, Consiliul Judeţean Olt a luat toate măsurile astfel încât să nu fie probleme. Pentru o acţionare mai eficientă, am împărţit judeţul pe patru zone. Am scos la licitaţie zonele independent, astfel încât să fie câte un singur constructor care face deszăpezire. Avem următoarele zone: Vest-Nord, Nord-Est, Centru, Sud. În afară de zona de sud, pentru cele trei zone sunt contracte subsecvente încheiate, sunt sume alocate. Urmează, în perioada 20 octombrie – 1 noiembrie, să se verifice dacă firmele îndeplinesc condiţiile din caietele de sarcini. Contractele sunt încheiate deja pe patru ani, mai merg încă doi, deci nu sunt probleme”, a declarat Cornel Motoi.

Reprezentantul CJ şi-a exprimat speranţa că noul contract pentru zona de Sud va fi semnat „în jur de 15 noiembrie”.

Pentru zona de Sud ne-a expirat contractul, a fost organizată procedură de achiziţie, s-a anulat pentru că singurul ofertant n-a avut documentaţia. Se reia procedura şi sperăm ca în jur de 15 noiembrie să fie încheiat şi contractul pentru această zonă. Chiar dacă, prin absurd, se va mai prelungi perioada de achiziţie, nu vom avea probleme pentru că celelalte firme pot detaşa utilaje”, a mai spus Motoi.

Populare

Recomandări

Secții noi la Spitalul de Urgență Craiova: „Un mare plus atât pentru pacienți, cât și pentru spital”

Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova este în...

MAE avertizează românii care călătoresc în Franţa: Trafic perturbat pe mai multe linii feroviare

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se...

Alarmant! Jumătate dintre medicii de familie – în vârstă și puțini

Situație gravă în județul Dolj! Aproape jumătate dintre medicii...

„Nu mai sunt garouri. Cereți soțiilor să vă trimită tampoane!”

Într-un centru de înrolare din orașul Ielan, oblastul Volgograd,...