Se caută prestator pentru deszăpezirea zonei de Sud a judeţului Olt

Consiliul Judeţean Olt are încheiate contracte de deszăpezire pentru trei din cele patru zone în care este împărţit judeţul, pentru cea de a patra zonă procedurile de atribuire fiind în curs.

Directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Olt, Cornel Motoi, a declarat că pentru celelalte trei zone există contracte de deszăpezire semnate, în vigoare şi pentru următorii doi ani.

Pentru iarna 2017-2018, Consiliul Judeţean Olt a luat toate măsurile astfel încât să nu fie probleme. Pentru o acţionare mai eficientă, am împărţit judeţul pe patru zone. Am scos la licitaţie zonele independent, astfel încât să fie câte un singur constructor care face deszăpezire. Avem următoarele zone: Vest-Nord, Nord-Est, Centru, Sud. În afară de zona de sud, pentru cele trei zone sunt contracte subsecvente încheiate, sunt sume alocate. Urmează, în perioada 20 octombrie – 1 noiembrie, să se verifice dacă firmele îndeplinesc condiţiile din caietele de sarcini. Contractele sunt încheiate deja pe patru ani, mai merg încă doi, deci nu sunt probleme”, a declarat Cornel Motoi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentantul CJ şi-a exprimat speranţa că noul contract pentru zona de Sud va fi semnat „în jur de 15 noiembrie”.

Pentru zona de Sud ne-a expirat contractul, a fost organizată procedură de achiziţie, s-a anulat pentru că singurul ofertant n-a avut documentaţia. Se reia procedura şi sperăm ca în jur de 15 noiembrie să fie încheiat şi contractul pentru această zonă. Chiar dacă, prin absurd, se va mai prelungi perioada de achiziţie, nu vom avea probleme pentru că celelalte firme pot detaşa utilaje”, a mai spus Motoi.

Populare

Recomandări

A început anul universitar 2023-2024, la Craiova

Președintele Consiliului Județean Dolj: „Din acest județ vrem să...

Exclusiv! Mărturii care demontează “poeziile” livrate opiniei publice în scandalul de la Pedagogic

Continuă cam fără succes cercetarea la Colegiul Național de...

Doi tineri, prinși drogați la volan

Polițiștii doljeni au acționat, în ultimele 24 de ore,...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 09.10 – 15.10.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului...