Tânăra de 18 ani, rănită în accidentul de la Balş, a murit la un spital din Capitală

Alessandra Lăţan, tânăra în vârstă de 18 ani din Balş care, în urmă cu două săptămâni, a fost rănită într-un accident rutier petrecut în localitate, a murit, miercuri, la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală, unde era internată.

Reprezentanţii IPJ Olt au confirmat că tânăra a decedat, schimbându-se şi încadrarea în dosarul de cercetare penală din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă.

Alessandra Lăţan, a ajuns la spital, în seara de 7 octombrie, după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de o altă mașină, care ieșea din parcarea unui supermarket, în Balș, și apoi a fost proiectată într-o autoplatformă care circula din sensul opus.

Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, accesul către victimă fiind dificil din cauza faptului că autoturismul era răsturnat pe o parte.

Alessandra a fost preluată, inconștiență, de echipajele medicale și transportată la Spitalul Balș. De acolo ea a fost transferată la Spitalul Craiova, apoi la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti, unde miercuri a murit.

 

Populare

Recomandări

E toamna promisiunilor la stat: Vouchere de 50 de euro şi ajutoare lunare de sute de lei, în 2023

Pensii mai mari cu 10%, ajutoare sociale pentru vârstnicii...

Lidl reduce programul magazinelor din ţară

Lidl reduce programul magazinelor din ţară, începând de luni,...

Spitalele din întreaga ţară primesc săptămâna aceasta 51.000 de cutii de Miostin

Spitalele primesc săptămâna aceasta 51.000 de cutii de...