vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTBAL FEMININ/Eliminate din nou de bănățence

La fel ca anul trecut, ACS Atletic Drobeta a fost eliminată din primul tur al Cupei României la fotbal feminin de ACS Banat Girls Reșița

Învinse, în prima etapă din actualul campionat, cu 7-0 în deplasarea de la ACS Banat Girls Reșița, severinencele au pierdut și meciul disputat, sâmbătă, împotriva fetelor din Banat, în cadrul primului tur al Cupei României. Pe Stadionul Gloria din Reșița, gazdele s-au impus cu 3-0, prin golurile izbutite de Georgiana Radulov (‘7) și Denisa Burdan (‘23, ‘70). Sezonul trecut, ACS Atletic Drobeta fusese eliminată în primul tur al Cupei României tot de Banat Girls Reșița, care s-a impus la vremea respectivă cu scorul de 8-1, în Valea Domanului!

Conform raportului de joc, antrenorul severinean Daniel Ispas a mizat de data aceasta pe: Lavinia Sporea – Alexandra Inoveanu (‘78 Alexandra Amza), Dara Bărzuică, Paula Usturoi, Sidonia Giuverdea, Andreea Buzdugănaru (‘67 Ana Maria Manea), Ioana Ghinea (‘55 Daniela Condescu), Lavinia Erceanu, Maria Urhuț, Ștefania Pavel (‘50 Anastasia Vlad-Popescu), Roxana Truican (‘83 Bianca Pîrvănescu).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Duminică, de la ora 11:00, pe Stadionul Termo, de la malul Dunării, severinencele vor întâlni CFR II Timișoara, în etapa a IV-a din Liga a III-a.

Politica