vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hedone Cafe, prezentă la hub-ul internaţional Host de la Milano

Peste 2.081 de firme din 51 de ţări vor participa, în perioada 20-24 octombrie, la Milano, la Hub-ul internaţional Host, unul dintre cele mai renumite evenimente la nivel internaţional dedicate industriei HoReCa. Hedone Cafe, societate din Craiova, participă ca exponent al României pe segmentul soluţiilor integrale pentru prepararea cafelei de specialitate, proaspăt prăjită, fiind de altfel unicul producător de echipamente profesionale pentru prepararea cafelei în România.

host-2-1

 

Aflat la cea de-a 40-a ediţie, Host este unul dintre cele mai renumite evenimente la nivel internaţional dedicate industriei HoReCa, care înglobează sub umbrela sa soluţii inovatoare pentru mediul de afaceri. Desfăşurat în perioada 20 – 24 octombrie în Milano, evenimentul s-a remarcat ca fiind destinaţia preferată a jucătorilor de top din industrie prin prisma faptului că oferă o perspectivă de ansamblu asupra trend-urilor globale din domeniu.

Cele mai noi tehnologii în materie de echipamente profesionale, la produse alimentare, băuturi şi cafea, precum şi noutăţile în ceea ce priveşte tendinţele de design pentru ambalaje sau pentru un stil de viaţă sănătos îşi găsesc locul sub un singur acoperiş în cadrul târgului internaţional.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Host s-a evidenţiat ca fiind o piaţă unică pentru dezvoltarea unor parteneriate strategice, durabile şi solide atât pentru participanţi cât şi pentru expozanţi. Evenimentul oferă răspuns la cerinţele dinamice ale profesioniştilor care activează în industria HoReCa. Cu alte cuvinte, sub un sigur acoperiş sunt expuse soluţii actuale şi eficiente pentru provocările existente în piaţă şi sunt puse în lumină soluţii iniţiatoare.

Urmând viziunea brand-ului de a fi mereu alături de clienţi şi de a veni în întâmpinarea nevoilor acestora cu soluţii complete şi eficiente, Hedone Cafe, companie cu capital 100% românesc, se alătură conceptului original al evenimentului. Ca expozant în cadrul târgului, compania îşi consolidează misiunea de a face investiţii inteligente în beneficiul iubitorilor de cafea din România, oferind calitate fără compromis şi servicii cu plus de valoare pentru parteneri.

Fiind unic producător de echipamente profesionale pentru prepararea cafelei în România, Hedone Cafe participă ca exponent al României pe segmentul soluţiilor integrale pentru prepararea cafelei de specialitate, proaspăt prăjită. Echipamentele profesionale fabricate manual de către artizanii cu experienţă ai companiei şi-au câştigat popularitatea prin fiabilitate, perfomanţă şi încredere, respectiv uşurinţă în utilizare. Espressoarele profesionale Evo, Wally şi Triton, precum şi râşniţa profesională Honne exprimă într-un mod progresist valorile tradiţiei, cu accent pe pasiune, profesionalism şi performanţă tehnologică.

Ca răspuns la dinamismul pieţei şi al nevoilor aflate în continuă schimbare, în cadrul târgului internaţional de la Milano, Hedone Cafe prezintă un prototip reprezentativ pentru viitoarea gamă de espressoare profesionale, a cărei lansare urmează să fie anunţată la începutul anului viitor. Noua gamă de echipamente se distinge prin dotările tehnologice progresiste şi prin design-ul elegant, fiecare aparat fiind prevăzut cu display cu touch-screen. Prototipul Hedone V3 propune un sistem avansat de profilare a presiunii, este dotat cu pompe electromagnetice şi permite setarea individuală a temperaturii pentru fiecare boiler în parte, redefinind standardele stabilităţii termice.

banner-web

Hub-ul internaţional Host, care urmează să îşi deschidă porţile în mai puţin de o lună, se anunţă a fi o ediţie remarcabilă, cu 2.081 de firme participante din 51 de ţări. În cele 14 pavilioane în care se desfăşoară evenimentul sunt reunite sectoarele de producţie şi prestări de servicii, a căror organizare a fost special gândită pentru a valorifica particularităţile fiecărui domeniu de activitate şi pentru a fi cât mai uşor pentru vizitatori să găsească soluţia ideală pentru afacerea lor.

Cu o creştere de 3,5% faţă de ediţia din 2015, cifrele confirmă rolul semnificativ jucat de Host Milano în circuitul comerţului internaţional”, spune Simona Greco, Directorul Expoziţiilor de Artă, Modă, Ospitalitate şi Călătorii de la Fiera Milano , „astfel încât putem să ne aşteptăm la o ediţie cu succes răsunător. Producătorii italieni şi internaţionali au înţeles cu adevărat importanța evenimentului şi faptul că acesta a devenit o piaţă perfectă pentru prezentarea inovaţiilor tehnologice şi a celor mai noi tendinţe din industria ospitalităţii, aspect susţinut de procesul de selectare anterioară a vizitatorilor cu potenţial mare de cumpărare, care anul acesta vor depăşi 1.500 şi vor veni de pe toate continentele.”

Caracterul internaţional al evenimentului este susţinut de prezenţa companiilor din întreaga lume. Egipt, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Ucraina şi Uganda participă pentru prima dată, în timp ce Canada va fi reprezentată după o absenţă de mai mulţi ani. Europa, fără surprindere, este continentul cel mai bine reprezentat, cu 71,4% din numărul total de companii. În topul ţărilor din Europa ca număr de firme participante se numără Italia, Germania, Franţa, Spania, Elveţia, Portugalia, Marea Britanie, Olanda şi Austria. În ceea ce priveşte domeniul de activitate al expozanţilor, cel mai mare procentaj, de 43,7%, este reprezentat de productorii de produse alimentare. Segmentul dedicat cafelei şi ceaiului ocupă un procent de 37.5%, în timp ce furnizorii de echipamente profesionale, mobilier şi produse complementare dedicate industriei HoReCa reprezintă 18,8% din total.

Popularitatea şi nota distinctivă a evenimentului sunt susţinute şi de numeroasele evenimente cu caracter divers organizate în cadrul evenimentului. Workshop-urile, demonstraţiile şi conferinţele desfăşurate pe parcursul celor cinci zile au aplicabilitate practică şi validează oportunităţile de afaceri prezentate vizitatorilor în cadrul Host-ului.

Cu alte cuvinte, în perioada 20-24 octombrie, întreaga lume care activează în industrie îşi întoarce privirea către Host, unde îşi dau întâlnire profesioniştii aflaţi în căutarea excelenţei, iar Milano devine capitala ospitalităţii la cel mai înalt nivel calitativ. Hedone Cafe vă aşteaptă la standul său, M51, situat în pavilionul 18.

Politica