Ziua Z pentru Pandurii!

Fosta vicecampioană a României află astăzi dacă va intra în faliment! Golea crede că va fi un proces lung: „Probabil, Tribunalul va acorda un nou termen”.

Tribunalul Gorj va judeca astăzi cererea de intrare în insolvență a Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu, solicitată de administratorul judiciar Emanoil Ciobanu, la cererea numeroșilor creditori. Fosta vicecampioană a României se află în insolvență încă de toamna trecută și are datorii de aproape şase milioane de euro către aproximativ 200 de creditori. Printre aceștia se află foşti jucători și antrenori, ANAF, service-uri auto sau operatori de turism, dar și fostul președinte al clubului Marin Condescu, care susține că are de recuperat vreo 850.000 de euro!

Administratorul special al CS Pandurii, Marin Golea, speră ca instanţa să nu pronunţe falimentul clubului și e convins că vor exista mai multe înfățișări în instanță, până se va da o decizie definitivă și irevocabilă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eu o să mă duc în fața judecătorului sindic și o să-i spun care sunt perspectivele, câți bani mai am de încasat, ce presupune vânzarea de active care ne-ar asigura continuarea activității. Acționarii nu zic nimic, deși am avut acele întâlniri cu dumnealor. Doar Artego a virat 10.000 lei, de la începutul anului. Am asigurat cheltuielile unui meci de acasă. Probabil se va amâna pronunțarea și va exista un nou termen”, a spus Marin Golea.

Acesta susține că numai pe mașinile scoase la vânzare clubul putea încasa 1.7 milioane lei, bani din care putea achita cele două rate la creditori.

Din cauză că se află în insolvență și că există riscul ca Pandurii să intre în faliment, acționarii clubului, din rândurile cărora face parte și CJ Gorj, n-au mai virat niciun ban în ultimul an.

Cotizaţia este aprobată. Având în vedere starea de insolvenţă, există o temere juridică. În momentul în care banii ar fi viraţi, atunci i-ar putea lua creditorii. Banii de la Consiliul Judeţean ar putea fi folosiţi doar pentru cantonamente sau echipamente”, a explicat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Nu e un pacăt de țară. Și Rapidul a luat-o de la capăt”

Deși declară că nu și-ar dori ca echipa-fanion a Gorjului să intre în faliment, primarul municipiului Târgu Jiu ia în calcul și înființarea noii Pandurii, pe modelul Rapid București!

Nu ştim ce se va întâmpla. Aşteptăm o decizie. Eu sper să nu fie decizia pe care foarte mulţi o văd realizată. Pe de altă parte, eu cred că clubul Pandurii va exista ca entitate. Ne uităm şi la Rapid. A trecut printr-un astfel de proces, a luat-o de la capăt, sub o altă formă, şi sunt sigur că va ajunge acolo unde a fost. Acelaşi lucru se va întâmpla şi la Pandurii. Nu este un capăt de ţară. Şi alte cluburi mari din ţară au fost în astfel de situaţii”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Populare

Recomandări

Dragoș Bon simte presiunea suporterilor: „Lumea a fost destul de ostilă”

Suporterii celor de la CSU Craiova le-au arătat fotbaliștilor...

Primele centre de colectare legume-fructe se construiesc în acest an

Construcția primelor 6 centre, din cele 15 câte vor...

Copil, la spital, în urma unui accident produs în Mehedinți

Accident de circulație pe DN 67- județul Mehedinți. Un...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 09.10 – 15.10.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului...