marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minerii și energeticienii pot lua prime mai mari de Crăciun

Nu au beneficiat de măriri salariale, dar au ceva promisiuni că vor primi, cu ocazia Crăciunului, prime mai mari comparativ cu cele de anul trecut. Totul depinde de economia la fondul de salarii al companiei, anunțul fiind făcut de către directorul adjunct de la Compartimentul Resurse Umane, Sorin Olaru.

Negocierile cu sindicatele, pentru aceste sume de bani, vor începe de la jumătatea lunii viitoare. Întrucât nu se cunosc date cu privire la economiile realizate, nu se poate estima nici cuantumul acestor prime oferite minerilor și energeticienilor.

Pe 15 noiembrie, când o să știm cum vom sta cu economia la fondul de salarii, vom începe negocierile cu sindicatele și pe acest subiect. În contractul colectiv de muncă scrie 950 de lei minim, impozabil, undeva la 600 net. Nu exclud să fie mai mult, dar este prematur să discutăm acum. Așteptăm să vedem cum stăm cu economiile și apoi luăm în calcul discuțiile”, a precizat Sorin Olaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este cunoscut faptul că angajații Complexului Energetic Oltenia beneficiază de aceste prime în fiecare an, atât cu ocazia Crăciunului, cât și cu prilejul Sărbătorilor Pascale.

Politica