vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmii au surprins un tânăr ce deținea substanțe interzise

Jandarmii care acționau în cadrul dispozitivului de menținere a ordinii publice au surprins zilele trecute, în zona străzii Orly din Drobeta Turnu Severin, un tânăr ce părea suspect de deținerea unor substanțe interzise.

La vederea jandarmilor, tânărul a încercat să ascundă un pliculeț de plastic transparent ce conținea o substanță verzui–maronie. În urma verificărilor, s-a stabilit că suspectul este un severinean de 21 ani, asupra căruia s-a găsit și un pachet cu folie pentru rularea țigaretelor.

Jandarmii au predat persoana în cauză și bunurile găsite asupra acestuia lucrătorilor din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Mehedinţi, în vederea continuării cercetărilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe numele suspectului, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „cumpărare sau deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de cap.II art.4 alin.1 din Legea 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”.

Politica