joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fotbal (F)/ Real, 6 puncte din 9

Dacă prima echipă a Realului Craiova a pierdut, celelalte două s-au impus în cadrul rundei de la sfârșitul săptămânii trecute.

Real 2 Craiova învins, duminică, la Ișalnița, cu scorul de 7-0 (4-0), formaţia Viitorul Reghin, în etapa a doua a ligii secunde a fotbalului românesc, şi se menţine lider în clasament.

Golurile echipei craiovene au fost marcate de: Alexandra Șerban 3, Roberta Dimulescu 2, Cristina Vâlceanu și Magda Dragu. Formula folosită de antrenorul Matei Croitoru a fost următoarea: Rotaru – Erceanu, Stanciu, Nucu, Mărgulescu, Vâlceanu, Cosma, Beia, Dragu, Șerban, Dimulescu. Au mai intrat: Unguru, Tereanu și Ciobanu. În runda viitoare, Real 2 va juca pe terenul grupării din județul Iași, Armonia Dolhești. Rezultatele din cadrul etapei a doua în această competiție au fost: Onix Râmnicu Sărat – Măgura 2012 Bacău 2-1, Selena SN Constanța – CS Navobi Iași 3-1, iar meciul Universitatea Galați – Armonia Dolhești se va juca pe 15 octombrie, ora 10. O victorie a obținut și echipa Real 3 Craiova care în cadrul etapeia a doua din Liga a 3-a s-a impus cu 2-1 pe teren propriu în meciul jucat împotriva celor de la CS „Nicu Gane” Fălticeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot la finele săptămânii trecute, prima echipă a Realului a pierdut, scor 0-3 (0-0), meciul disputat, duminică, în deplasare, în etapa 3 din Liga 1, în compania formaţiei Asociația „Fair-Play” București. Formația antrenată de Daniel Naicu a jucat în ultimele 15 minute în 10 oameni, după ce Cosmina Florescu a primit cartonașul roșu. La Real au evoluat: Bertea – Lazăr, Tomescu, Florescu, Bobîrneci, Gheorghe, Dumitru, Rogojină, Vulcan, Dobre, Obreja. Au mai jucat: Ioniță, Bîrdea și Dragomir.

Formația craioveană va juca etapa viitoare tot în deplasare, la Târgoviște, în compania nou-promovatei CSS Târgoviște. Tot în cadrul etapei a 3-a în prima Ligă s-au mai jucat meciurile: Olimpia Cluj – CFR 1933 Timișoara 7-1 și Fortuna Becicherecu Mic – ASA 2013 Târgu Mureș. Partida Universitatea Alexandria – CSS Târgovişte se va disputa pe 22 octombrie de la ora 12, iar pe 8 noiembrie, de la ora 11 este programat jocul Heniu Prundu Bârgăului – Vasas Femina Odorhei.

Liga 1

Etapa viitoare:

7 octombrie, ora 11

Vasas Femina Odorhei – Olimpia Cluj

8 octombrie, ora 11

CFR 1933 Timișoara – AFC „Fair-Play” București

ASA 2013 Târgu Mureș – Heniu Prundu Bârgăului

Universitatea Alexandria – Fortuna Becicherecu Mic

Ora 16

CSS Târgovişte – Real Craiova

Liga a 2-a

Etapa viitoare:

8 octombrie, ora 11

Viitorul Reghin – Selena SN Constanța

Navobi Iași – Onix Rm. Sărat

Măgura 2012 Bacău – Universitatea Galați

Ora 12

Armonia Dolhești – Real 2 Craiova

Liga a 3-a, seria 1-a

Dream Team București – Universitatea 2 Galați 3-1

Real 3 Craiova – CS „Nicu Gane” Fălticeni 2-1

CSM Paşcani – Progresul București 4-0

CF Onești – Vulpițele Galbene Roman 0-4

Etapa viitoare: 7 octombrie, ora 14

Universitatea 2 Galați – CF Onești Info

8 octombrie, ora 10

CS „Nicu Gane” Fălticeni – Dream Team București

Ora 11

Vulpițele Galbene Roman – CSM Paşcani

Progresul București – Real 3 Craiova

Politica