sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Angajări în Armată

Reprezentanții Centrului Militar Judeţean Gorj continuă, până în data de 20 octombrie, anul acesta, activitatea de recrutare a tinerilor și persoanelor interesate să ocupe un post de soldat-gradat rezervist voluntar din cadrul unităţilor militare ale Armatei României.

Gorjenii care vor să devină soldați rezerviști trebuie să știe că la nivelul județului Gorj sunt disponibile 17 locuri, stagiul militar nefiind obligatoriu.

Vor fi recrutaţi bărbaţi şi femei cu sau fără stagiul militar satisfăcut, absolvenţi cel puţin ai învăţământului general obligatoriu, cu vârsta între 18 ani şi 51 de ani. Pentru seria II de recrutare, în anul 2017, sunt disponibile 17 locuri în următoarele specialităţi militare: auto, intendenţă, comunicaţii şi informatică. Cei care doresc să urmeze o carieră de soldat-gradat rezervist voluntar în Armata României se înscriu la sediul Centrului Militar Judeţean Gorj şi întocmesc un dosar de candidat până la 20 octombrie. Aceştia vor susţine probe de selecţie constând din testare psihologică şi teste de pregătire fizică la o unitate militară din judeţul Gorj. Candidaţii admiși la aceste probe vor efectua examinarea medicală la Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din municipiul Craiova. Rezerviştii voluntari selecţionaţi pentru locurile disponibile execută o perioadă de instruire de până la 9 săptămâni, în funcţie de situaţia militară în care se află: cetăţeni fără pregătire militară, rezervişti din altă armă /specialitate militară decât cea a funcţiei sau rezervişti din arma/specialitatea militară corespunzătoare funcţiei”, au transmis reprezentanții Centrului Militar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica