miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cu mai bine de două luni înainte de Crăciun, într-un oraș din Oltenia a început montarea iluminatului festiv

Autoritățile unui municipiu reședință de județ din Oltenia au început deja montarea decorațiunilor pentru sărbătorile de iarnă, cu mai bine de două luni înainte, motivând că vor să finalizeze acţiunea la timp pentru a face probe de funcţionare.

Nu este vorba despre Craiova, așa cum se întâmpla anul trecut, ci de Slatina.

Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminat Public (DASIP) Slatina a început să instaleze decoraţiunile pentru sărbătorile de iarnă, pe mai multe străzi, ghirlandele fiind deja instalate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Directorul DASIP, Claudiu Dascălu, a declarat, acţiunea a început aşa de devreme pentru ca muncitorii pe care îi are în subordine să reuşească să termine montarea de luminiţe şi decoraţiuni în timp pentru a putea face probe de funcţionare.

Am început aşa de devreme pentru că este volumul mare de muncă, pentru că noi ne ocupăm şi de mentenanţa sistemului de iluminat, vrem să terminăm până pe 15 noiembrie. După această dată, vom începe cu probele”, a afirmat Dascălu.

El a adăugat că decizia de a demara mai din timp montarea de beculeţe de Crăciun ţine şi de carenţele Direcţiei privind dotarea logistică.

Oameni avem, dar nu avem platforme de autoridicare suficiente. Avem doar două, din care una este momentan defectă”, a mai spus Dascălu.

Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului public vrea să achiziționeze instalații festive noi, iar în acest moment caută, prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice, o firmă care să furnizeze aceste sisteme.

Politica