luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tinerii doljeni învaţă gratuit să-şi construiască propria afacere

Tinerii doljeni au posibilitatea să înveţe cum să construiască o afacere de la zero, participând gratuit la cursuri de antreprenoriat. Instruirea este gratuită şi face parte din proiectul „Program naţional de formare”, posibil de aplicat şi în judeţul Dolj prin intermediul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Dolj.

Selecţia în vederea participării la cursurile în domeniul educaţiei antreprenoriale a demarat în data de 11 septembrie a.c., urmând ca după analiza aplicațiilor să aibă loc afişarea rezultatelor. Tinerii doljeni interesaţi trebuie să respecte anumite condiţii de vârstă, de studii și să trimită o scrisoare de motivație. Potrivit Alinei Ionescu, director DJTS Dolj, este primul an când se aplică un asemenea proiect, persoanele interesate trebuind să aibă între 18 şi 35 de ani.

„Acest program se derulează la nivel naţional, în perioada octombrie-noiembrie a.c. Este obligatoriu ca persoanele interesate să deţină diplomă de bacalaureat, trimiţând o copie după acest act, după actul de identitate şi o scrisoare de motivaţie pe adresa [email protected]. În această perioadă are loc analiza aplicaţiilor, un prim rezultat fiind afişat pe data de 21 septembrie. Urmează o perioadă de contestaţii, pentru ca pe 27 septembrie. să fie publicate, pe site-ul Ministerului Tineretului şi Sportului, rezultatele finale. Din judeţul nostru s-au înscris, în vederea participării, doar 11 persoane”, a explicat Ionescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceste cursuri sunt acreditate, tinerilor oferindu-li-se şansa instruirii şi dezvoltării pe acest segment.

Politica