sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bazinul de înot de la Colegiul „Carol I”, în vizorul Primăriei

Municipalitatea craioveană a început evaluarea lucrărilor care ar fi necesare la bazinul de înot de la Colegiul Național „Carol I”, locul în care, de-a lungul timpului, o mulțime de craioveni au învățat să înoate. În momentul de față, bazinul construit în anul 1978 este o ruină.

Ceea ce am vizitat împreună cu Sorin Manda (city managerul – n.r.) este legat, ca noutate, de Colegiul „Carol I”, mai exact de bazinul de înot. Ne-am făcut o idee și, la ora asta, cineva lucrează la evaluarea lucrărilor care ar trebui făcute acolo, pentru a da în folosință acest bazin, de care mulți au copilăria legată și care a fost un lucru foarte bun pentru Craiova. Cred că, în continuare, ar putea fi pornit. Sunt niște socoteli pe care le facem, pentru că nu mai poate să funcționeze la nivelul la care a fost”, a explicat primarul Craiovei într-o conferință de presă susținută miercuri la sediul Primăriei.

În legătură cu școlile din Craiova și cu autorizațiile ISU și DSP, acestea nu ar avea probleme, spune primarul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din punctul de vedere al ISU și DSP, din câte știu eu, nu sunt probleme la corpurile de clădire din Craiova. Am fost, am vizitat, împreună cu Sorin, câteva școli. Sunt multe care au fost în lucru anul acesta, s-au făcut și investiții, și reparații. Am o listă întreagă, dar nu are rost să vă ocup timpul cu enumeratul școlilor. Sunt foartem multe la care s-au făcut și investiții, se fac și reparații. Programul continuă. Exemple ar putea fi la Școala Sf. „Gheorghe”, dar și la Colegiul „Gheorghe Chițu”, unde sunt parcurse procedurile de proiectare, de expertiză, și se continuă cu investițiile”, a explicat primarul Genoiu.

Politica