vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Penalități pentru constructorul din centrul Râmnicului

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc luni, că nu va mai semna un contract de prelungire cu firma care se ocupă de modernizarea zonei centrale, informează voceavalcii.ro.

Termenul de finalizare al lucrării ar urma să expire în câteva zile.

„Cred că lucrările nu vor fi gata la termen, asta din cauza proiectanților. De când m-am băgat în ei, firma constructoare și-a făcut datoria, însă aceștia nu au reușit să termine la timp pentru că nu aveau toate datele de la proiectanți. Probabil se va ajunge în instanţă, cei care au greșit trebuie să plătească. Penalităţile ajung la suma de 100 de milioane lei vechi pe lună. Cred că partea de suprafață va fi gata în curând, însă vă mai dura ceva timp până va fi gata accesul către parcarea subterană”, a declarat Mircia Gutău, conform sursei citate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primarul a mai vorbit despre investițiile demarate și finalizate de la începutul acestui mandat, dar și despre alte proiecte ce vor fi inițiate în acest an. În ceea ce privește căminul de bătrâni, acesta ar urma să fie deschis în curând.

Politica