joi, iunie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Femeie acuzată de tâlhărie și de complicitate la furt în Germania, prinsă de polițiștii vâlceni

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Vâlcea au pus în aplicare un mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare din Germania.

La data de 7 iulie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat, pe raza comunei Vlădești, o femeie de 38 de ani din municipiul Râmnicu Vâlcea, față de care autoritățile din Germania au emis un mandat de arestare, aceasta fiind cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și complicitate la furt calificat, fapte comise în perioada 25 august-29 septembrie 2014 în localităţile Wursele, Heinberg şi Aachen.

Femeia a fost prezentată procurorului din cadrul Parchetului de pe langă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, fiind încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Argeș.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru depistarea femeii, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

IPJ Vâlcea

Politica