vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tentativă de suicid, pe calea ferată, la Strehaia

O femeie, de 52 de ani, din județul Mehedinți, a fost lovită, marți după amiază, de un tren de persoane în apropiere de Halta Strehaia. Femeia a suferit răni grave la cap și a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul de Urgență din Craiova.

Deși familia spune că femeia nu a dat semne că ar avea probleme, primele verificări ale anchetatorilor arată că ar fi încercat să se sinucidă.

Femeia se întorsese, recent, din Italia, acasă, în Strehaia, împreună cu nepoții. Marți, femeia a spus rudelor că merge să se plimbe. Apoi familia a fost anunțată de tragedie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

I-au găsit bijuteriile, jos, lângă încăăminte, lângă calea ferată. Femeia a pus capul pe șine. Mecanicul de locomotivă a observat-o și a frânat. Cu toatea acestea, ea a suferit răni grave. Un medic ce se afla în apropiere i-a acordat primul ajutor, ținând-o în viață până la sosirea echipajelor de la Ambulanță.

Pentru că se afla în stare critică, medicii din Mehedinți au solicitat un elicopter SMURD pentru a o transfera pe femeie la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Craiova.

Pentru salvarea femeii a fost solicitat un elicopter SMURD. Ea a fost transportată în stare gravă, cu traumatisme severe la cap, la spitalul de Urgență din Craiova.

Am fost solicitați pentru o tentativă de suicid, un accident de tren. În urma acestui accident a rezultat o victimă în vârstă de 52 de ani cu politraumatism. A fost anunțat elicopterul SMURD și a fost preluată de la Strehaia, de la stadion. Între timp și fata celei accidentate și soțul, care avea antecendent cu accident vascular-cerebral, au fost monitorizați de noi și tratați în ambulanță”, a declarat dr. Aurelia Veropaev, medic în cadrul SJA Mehedinți.

Cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Mehedinți au trebuit să asigure asistență medicală și soțului și fiicei femeii, cărora li s-a făcut rău atunci când au auzit ce s-a întâmplat. Aceștia sunt acum în afara pericolului, dar în ce privește șansele femeii de supraviețuire, medicii erau, miercuri, destul de rezervați.

 

Politica