luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lectură în aer liber, la Craiova

img_8382Și-au luat cărțile și păturile și au ieșit la citit în aer liber. Zeci de craioveni de toate vârstele iau parte la evenimentul cultural „Pătura care citeşte”, organizat de Biblioteca Județeană „Alexandru și Aman” din Craiova, aflat la cea de-a doua ediție.

Succesul pe care l-am avut în rândul cititorilor, în urmă cu doi ani, la prima ediție Pătura care citește organizată la Craiova, ne-a determinat să repetăm experiența și în acest an, în ultima zi a primăverii, în cadrul Zilelor Municipiului Craiova. Ne bucură faptul că ideea unui picnic urban de lectură este bine primită și la Craiova. Craiovenii, indiferent de vârstă, au fost invitați să ni se alăture, cu sau fără o pătură proprie. Vom socializa și ne vom împărtăși preferințele literare”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

Craiovenii au fost invitați să se bucure nu numai de lectură și aer liber, ci și de muzică, poezie și artă

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru această seară, alături de lecturile publice, vă propunem o serie de activități inedite. Puteți vedea, puteți vizita, o expoziție a artiștilor plastici craioveni. De asemena avem pregătite câteva momente artistice oferite de copii de la Liceul de Arte”, le-a spus participanților Alexandru Ionicescu, bibliotecar la departamentul marketing și imagine din cadrul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aman” din Craiova.

La lăsarea întunericului, împătimiții de lectură vor continua să citească la lumina lumânărilor alături de scriitori craioveni.

Bibliotecarii au organziat pentru participanții la eveniment și o tombolă cu premii, premiile constând, bineînțeles, în cărți.

Politica