vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

N-au scăpat de zona minată

Deși a jucat, mai bine de o repriză, în superioritate numerică, echipa lui Stoican n-a reușit decât o remiză la Târgu Mureș

CS Pandurii Târgu Jiu a rămas neînvinsă în play-out, însă a ratat posibilitatea să se desprindă de urmăritoarele Concordia Chiajna și ACS Poli Timișoara. Echipa antrenată de Flavius Stoican n-a scos decât un punct la Târgu Mureș, deși gazdele au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 42, după eliminarea francezului Forent Andre. În minutul 11, Gorobsov trimisese balonul în bară, din lovitură liberă. Per ansamblu, jocul a fost unul modest, cu puține faze de poartă. Pentru Pandurii, urmează meciul cu Poli Timișoara, programat vineri, de la ora 17:30, pe Municipalul severinean.

„Am jucat în urmă cu 3 zile la Chiajna și cred că oboseala și-a spus cuvântul, mai ales pe un teren foarte dificil, cum este cel de la Târgu Mureș. Din păcate, n-am reușit decât o remiză, dar, până la urmă, e un punct câștigat în deplasare. Trebuie să mergem înainte, fiindcă vineri ne așteaptă un joc mult mai greu și mult mai important”, a spus mijlocașul Olivian Surugiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și antrenorul Flavius Stoican e conștient de importanța meciului cu ACS Poli Timișoara: „Vineri trebuie să fim mult mai proaspeți, să punem presiune pe Timișoara și să fim atenți la finalizare”. După rezultatul de la Târgu Mureș, CS Pandurii Târgu Jiu a rămas la 2 puncte peste Timișoara și Chiajna.

 

 

ASA –  Pandurii 0-0

ASA: Pap – Velayos, Rougalas, M. Constantin, Nicoliţă – G. Mureşan, Gorobsov (Petra ’76) – Andre, E. Dică (Tornyai ’62) , Rus – Bâtfoi (Ciolacu ’46). Antrenor: Ionuţ Chirilă.

Pandurii: L. Popescu – Samson, Ene, F. Ilie, Buşu – Stana (D. Mărgărit ’63), Cioinac, Surugiu (Hlistei ’80), Firţulescu  –  Negruţ, Hamed (P. Păcurar ’37).  Antrenor: Flavius Stoican.

Stadion „Trans-Sil”, Târgu Mureș, spectatori 1500

Arbitri: Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe) –  Bogdan Gheorghe (Bucureşti), Alexandru Vodă (Alba Iulia)

Politica