luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Transport ilegal de cherestea, depistat de polițiști la Pleşoiu

Un transport ilegal de peste 54 de metri cubi de cherestea a fost depistat, marţi, de poliţiştii posturilor Pleşoiu şi Cârlogani, în satul Pleşoiu.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Bistrița, județul Bistrița Năsăud, a fost depistat, marţi, de polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei din cadrul posturilor de poliție Pleșoiu și Cârlogani, în timp ce transporta cu autotrenul, la care avea atașată o semiremorcă, cantitatea de 54,45 metri cubi de cherestea rășinoase, ce nu corespunde din punct de vedere al volumului cu cantitatea înscrisă în avizul de însoțire, existând o diferență de 12,18 metri cubi.

Diferenţa de cherestea a fost predată de poliţişti reprezentanţilor Ocolului Silvic Slatina. Valoarea materialul predat este de 7.917 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În urma celor constatate, societatea comercială, care efectua transportul, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 30.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010 modificată, privind sancționarea și stabilirea contravențiilor silvice, iar, ca măsură complementară, s-a procedat la confiscarea cantității de 12,18 metri cubi cherestea rășinoase, care a fost predată reprezentanților Ocolului Silvic Slatina”, se arată în comunicatul citat.

 

Politica