vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Târgu Jiu vrea să reabiliteze Teatrul de Vară

Teatrul de Vară din municipiul Târgu Jiu ar urma să fie modernizat cu peste 7 milioane de lei. Anunțul a fost făcut de primarul interimar, Aurel Popescu, pe Facebook.

„Pe lângă investițiile din bugetul local, ce se ridică în acest an la 32 de milioane de lei, împreună cu echipa mea de la Primăria Municipiului Târgu Jiu depunem eforturi pentru a obține finanțare de la Guvernul României prin Programul Național de Dezvoltare Locală. În zilele ce urmează vă voi prezenta, rând pe rând, proiectele pentru care lucrează o echipă întreagă de specialiști de la primărie. Fără să fie în ordinea priorităților, ci aleatoriu, vă voi pune la dispoziție date despre ce vrem să facem pentru comunitate cu fonduri guvernamentale. Astăzi, despre o investiție ce se ridică la 7,6 milioane lei, bani pe care vrem să-i obținem de la Ministerul Dezvoltării, pentru modernizarea Teatrului de Vară”, a scris Aurel Popescu pe rețeaua de socializare.

Modernizarea ar urma să cuprindă scena, birourile, relocarea spațiilor de la intrare, incluzând și o terasă în aer liber, amenajarea pardoselii, a pavimentului, a scaunelor și o lojă. Mai mult, teatrul ar urma să aibă și o acoperire parțială, ce va permite funcționarea din primăvară și până toamna târziu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Nu se schimbă conceptul de teatru în aer liber, dar cu siguranță va fi mai protejat de intemperii”, a mai precizat primarul interimar din Târgu Jiu.

 

Politica