vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Înfrângere la revenire pentru „școlarii” din Elită

Elevii pregătiți de antrenorul Marian Brihac au pornit cu stângul în sezonul de primăvară din Liga Elitelor U 19. Severinenii au fost surclasați fără drept de apel, 0-5, de omologii de la ACS FC Ardealul Cluj.

După aproximativ patru luni de pauză competițională, Liga Elitelor U 19 a reînceput pentru CSS Drobeta cu duelul programat pe stadionul Termo, în compania ocupantei locului trei, ACS FC Ardealul Cluj. Oaspeții nu au făcut pași greșiți și au bifat a zecea victorie stagională, în vreme ce severinenii rămân pe penultimul loc, cu 10 puncte. Ardelenii s-au impus cu 5-0.

„Diferența de scor e prea mare. La pauză a fost 2-0, iar celelalte trei goluri au fost primite în ultimele 10 minute, pe greșeli ale neatenției copiilor noștri. Am întâlnit formația de pe locul 3, o echipă bună, constantă, și s-a văzut o forță mare din partea lor. Trebuie să ducem lupta până la final și ne pregătim pentru campionatul viitor, având în vedere că evoluăm cu jucătorii mai mici cu un an”, a declarat antrenorul Marian Brihac.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CSS Drobeta a utilizat jucătorii: Pavel – Mitroi, Băltățeanu, Bohoru, Paulescu, Saizu, Mangu, Talpă, Iacobescu, Lolea, Blendea. Au mai intrat: Albei, Făiniși, E. Vătuiu, Florea, Căpitănescu.
Pentru „școlarii” severineni urmează o deplasare infernală. La finele săptămânii, pe 25 martie, întâlnesc ocupanta locului secund, ACS Poli Timișoara.

Politica