vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO / Slatina: Au scăpat teferi ca prin urechile acului după ce s-au răsturnat cu mașina sub un podeț, într-un contracanal

Cinci tineri au ajuns la spital, vineri seara, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat sub un podeț, într-un contracanal, în apropierea Podului Olt. Purtătorul de cuvânt al ISU Olt plutonierul major Dan Nedeloiu a declarat că toți cei cinci de aflau într-un autoturism care s-a răsturnat sub podețul contracanalului dinspre comuna Slătioara. La volan de afla un tânăr în vârstă de 20 de ani, el ajungând l spital alături de ceilalți ocupanți ai autoturismului.

„Cinci persoane se aflau în mașină, toate fiind transportate la UPU Slatina. Este vorba despre doi băieți, preluați de SMURD, și trei fete, care au fost luate de ambulanță. Toți prezentau traumatisme, dar nu grave, iar fetele au acuzat atacuri de panică”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu.

La ora transmiterii acestei știri, autoturismul cu care s-au răsturnat cei cinci era în continuare sub pod. După ce polițiștii vor termina cercetarea la fața locului, un echipaj al ISU va încerca să scoată mașina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica