joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mario Oprea, candidatul PNL la Primăria Craiova, promite dezvoltarea orașului în ritm alert

Senatorul PNL, Mario Ovidiu Oprea, lider al organizației locale a partidului, a susținut, vineri, o primă conferință de presă în calitate de candidat desemnat pentru funcția de primar al municipiului Craiova. Liberalul a declarat că își dorește ca orașul să redevină un pol economic, industrial, cultural, dar și universitar.

Trebuie să fim uniți cu craiovenii, cu cei care au opțiuni liberale și, inclusiv, cu cei care la alegerile locale au spus, într-un număr atât de mare, pas tuturor candidaților. Va trebui să ajungem la ei, să le culegem mesajul, va trebui să ne pliem pe absolut toate dorințele. Colegii mei au înțeles acest apel, am plecat la drum cu toții. Cred că va trebui să modificăm în mod decisiv lista scurtă a priorităților. Fără să devin un nostalgic, sunt un adept al capitalismului și am optat pentru dreapta încă din 1990, dar aș vrea să ne amintim de Craiova cum era, ce pol economic, industrial important era înainte de 1990. Au ajuns tinerii din Craiova, în ziua de astăzi, să-și dorească o slujbă la stat din lipsă de perspectivă, din lipsa ofertelor care să le ofere stabilitate.

Tot ce este făcut până acum în acest oraș e bine făcut, ce mai este de făcut terminăm noi, dar ce vom face noi, vom face într-un ritm mult mai alert decât cum s-a construit până acum.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Infrastructura este atâtă de necesară în orașul nostru, încât am ajuns să spunem că este un oraș izolat. Nu avem nevoie de o autostradă. Avem nevoie de două: una care să lege Craiova de Pitești, una care să lege Craiova de Caransebeș, pentru că va trebui să facem legătura și cu vestul țării dacă vrem să atragem investori”, a spus Mario Ovidiu Oprea.

Politica