miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fiul omului de afaceri Constantin Fleancu este noul șef al Poliției Severin

Noul comandant al Poliției Severin este comisar-șef doctor Florin Bogdan Fleancu. În paralel cu munca de poliție, Florin Bogdan Fleancu, are spirit de întreprinzător, de bisnisman și pare să calce pe urmele tatălui. Concret, la SC Flora Sercom SA unde tatăl său, celebrul Constantin Fleancu, este patron comisarul șef doctor deține un număr de 18.507 acțiuni în valoare de 46.267,50 lei. De altfel, acest lucru este consemnat de Fleancu junior și în declarația de interese. În pofida acestui fapt, noul comandant al poliției Severin susține în declarația de avere că nu are nici un ban pus deoparte, ba mai mult, este dator vândut la o bancă unde are de achitat un credit de 50.000 de euro.

Nu s-a respectat cutuma ca atunci când iese la pensie șeful Poliției Severin , adjunctul acestuia, care știe cel mai bine mersul lucrurilor, să-i ia locul. Comisarul-șef Mihai Meteleaucă a rămas tot adjunctul șefului poliției Drobeta Turnu Severin. Șef a fost numit altcineva, un polițist cu doctorat , fiul unui celebru om de afaceri. Comisarul șef doctor Florin Bogdan Fleancu este noul comandant al Poliției Drobeta Turnu Severin. Polițistul cu doctorat a fost numit în locul comisarului -șef Sorin Hârșovescu. Potrivit surselor noastre Sorin Hârșovescu a ieșit la pensie conform legii însă se pregătește să intre în politica mare. Și unde altundeva decât în PSD, așa cum au făcut-o mulți alți polițiști , cum ar fi chestorul în rezervă Doru Dumitrescu, comisarul șef în rezervă Stelică Sanfiroiu și mulți, mulți alții. Chiar dacă a fost un polițist discret care s-a ferit de aparițiile publice și de presă în general există indicii temeinice, ca să păstrăm limbajul de poliție, că Sorin Hârșovescu va fi candidatul PSD la Primăria comunei Șimian, din județul Mehedinți. Căci comuna Șimian a rămas fără primar după ce Constantin Trușcă a devenit deputat. Șimian este o comună înfloritoare, cu circa 10.000 de locuitori, a doua UAT din județul Mehedinți, după municipiul Drobeta Turnu Severin.

Cine este Fleancu junior

Policlinica Buna Vestire Craiova

Comisarul-șef dr. Florin Bogdan Fleancu este fost șef al Serviciului Logistică din cadrul IPJ Mehedinți și fiul mult mai celebrului Constantin Fleancu, patronul holdingului SC Flora Sercom SA din Severin, candidat fără succes la funcția de primar al Severinului și la funcția de deputat independent, director fără întrerupere la o societate cu profil edilitar gospodăresc încă de pe vremea lui Ceaușescu. Potrivit declarației de avere polițistul Fleancu deține două terenuri în Severin, unul intravilan în suprafață de 2.131 mp și unul agricol de 1.165 mp, ambele cumpărate în anul 2008. Împreună cu soția și cei doi copii el locuiește într-o casă din Severin, în suprafață de 210 mp, obținută tot prin cumpărare, tot în anul 2008. Noul comandant al Poliției Severin conduce un autoturism proprietate personală marca VW an de fabricație 2006. În declarația de avere el susține că nu are bani, ceasuri, bijuterii, tablouri și nici un ban pus deoparte. În schimb este dator vândut la bancă. Mai exact la ING BANK are un credit în valoare de 50.000 de euro contractat în 2010 și scadent în anul 2035. Un lucru aparte este acela că începe să calce pe urmele tatălui, are spirit întreprinzător de bisnismen. Concret, la SCFlora Sercom SA unde tatăl său este patron, comisarul șef doctor deține un număr de 18 507 acțiuni în valoare de 46. 267,50 lei. De altfel acest lucru este consemnat de Fleancu junior și în declarația de interese.

Politica