vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hoţii celor 22 tone de aluminiu de la Alro Slatina, rămân în arest

Magistraţii Tribunalului Olt au respins, luni, contestaţia celor trei angajaţi şi agenţi de pază din cadrul Alro, inculpaţi în dosarul furtului a 22 tone de aluminiu, arestaţi preventiv pentru 30 de zile, săptămâna trecută. Aceştia rămân în Arestul IPJ Olt.

Sorin Dorin Dumitru, Mihăiţă-Adrian Drăghici şi Sorin Floare au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, în urmă cu şapte zile, în urma unei decizii a Judecătoriei Slatina. Cei trei au contestat această hotărâre, contestaţia lor fiind însă respinsă, definitiv, de Tribunalul Olt. În acelaşi dosar, Ionela Toma, Valentin Dumintraş, Victor-Sorin Cristea şi Ion Prună au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cele șapte persoane au fost reţinute, săptămâna trecută, pentru 24 de ore de poliţiştii olteni, fiind acuzate de furt calificat și complicitate la furt calificat. Acestea sunt bănuite că ar fi sustras 22 tone deșeuri din aluminiu din incinta societății respective, pe care intenționau să le valorifice ilegal pe raza municipiului Slatina. „La data de 16 februarie, polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia a fost depistat un autocamion, încărcat cu cele 22 tone deșeuri din aluminiu, pentru care nu existau documente de proveniență. Deșeurile din aluminiu, în valoare de aproximativ 200.000 lei, şi autocamionul au fost indisponibilizate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agent principal Alexandra Dicu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica