sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Obligați la victorie

LIGA I CS Pandurii Târgu Jiu – CS Concordia Chiajna, duminică, ora 17:30

Ajunsă pe loc de baraj, echipa gorjeană are nevoie de un rezultat pozitiv cu Chiajna, pentru a nu-și complica și mai mult situația

Surclasată etapa trecută de liderul Viitorul Constanța, CS Pandurii Târgu Jiu întâlnește, duminică, de la ora 17:30, contracandidata Concordia Chiajna. Ilfovenii vin la Drobeta Turnu Severin cu moralul ridicat, după succesul cu Dinamo București (2-1), rezultat prin care i-au depășit în clasament pe gorjeni. Pentru a face din nou rocada în ierarhie, CS Pandurii are nevoie de victorie. În cazul în care-și va păstra locul 12 până la finele sezonului, echipa pregătită de Flavius Stoican va disputa barajul pentru menținerea pe prima scenă, cu ocupanta locului 3 din Liga a II-a. „Meciul cu Chiajna e ca o finală pentru noi. Din păcate, la momentul actual, nu cred că suntem favoriți cu nimeni. Avem puțin timp în această formulă, dar viaţa este o selecţie. Intri pe teren, arăţi ce poţi, dacă nu faci bine, treci pe bancă şi îţi aştepţi rândul”, a declarat Stoican după eșecul de la Ovidiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rezervele, învinse de Filiași

Nemulțumit de prestația echipei sale, cu Viitorul Constanța, antrenorul pandurilor caută în continuare soluții, iar, miercuri după-amiaza, a planificat un nou amical, pe terenul sintetic din Rovinari, în care a mizat pe jucătorii care au evoluat mai puțin sau deloc, în primele două etape. Deși a întâlnit CSO Filiași, o echipă de Liga a III-a, CS Pandurii a fost învinsă cu 2-0, golurile fiind marcate, în repriza secundă, de Cosmin Neacșu (pen.) și Claudiu Bălan. La echipa gorjeană a debutat și olandezul Jeffrey Ket, adus săptămâna trecută la Târgu Jiu. Ieri, a sosit și atacantul Paul Batin, care și-a reziliat contractul cu Miedz Legnica, pentru care a înscris 3 goluri, în liga secundă din Polonia. Batin a mai evoluat la Pandurii în sezonul 2011-2012, când a punctat de 5 ori. În testul cu CSO Filiași, CS Pandurii a mizat pe: L. Popescu – Samson, Tătaru, Erico, Brânzan – Elton, Ket – Firțulescu, Dănăricu, Hamed – Mărgărit, iar pe parcurs au mai intrat: Trifu, David, Negoiță, Bogoi și Negrescu. Dintre aceștia, doar Negoiță, Samson și Dănăricu au evoluat cu Viitorul Constanța, însă niciunul n-a jucat mai mult de o repriză. Tătaru, Mărgărit. Hamed și Firțulescu jucaseră în primul meci oficial al anului, cu Poli Iași.

Politica