Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Obligați la victorie

Publicat

pe

LIGA I CS Pandurii Târgu Jiu – CS Concordia Chiajna, duminică, ora 17:30

Ajunsă pe loc de baraj, echipa gorjeană are nevoie de un rezultat pozitiv cu Chiajna, pentru a nu-și complica și mai mult situația

Surclasată etapa trecută de liderul Viitorul Constanța, CS Pandurii Târgu Jiu întâlnește, duminică, de la ora 17:30, contracandidata Concordia Chiajna. Ilfovenii vin la Drobeta Turnu Severin cu moralul ridicat, după succesul cu Dinamo București (2-1), rezultat prin care i-au depășit în clasament pe gorjeni. Pentru a face din nou rocada în ierarhie, CS Pandurii are nevoie de victorie. În cazul în care-și va păstra locul 12 până la finele sezonului, echipa pregătită de Flavius Stoican va disputa barajul pentru menținerea pe prima scenă, cu ocupanta locului 3 din Liga a II-a. „Meciul cu Chiajna e ca o finală pentru noi. Din păcate, la momentul actual, nu cred că suntem favoriți cu nimeni. Avem puțin timp în această formulă, dar viaţa este o selecţie. Intri pe teren, arăţi ce poţi, dacă nu faci bine, treci pe bancă şi îţi aştepţi rândul”, a declarat Stoican după eșecul de la Ovidiu.

Rezervele, învinse de Filiași

Nemulțumit de prestația echipei sale, cu Viitorul Constanța, antrenorul pandurilor caută în continuare soluții, iar, miercuri după-amiaza, a planificat un nou amical, pe terenul sintetic din Rovinari, în care a mizat pe jucătorii care au evoluat mai puțin sau deloc, în primele două etape. Deși a întâlnit CSO Filiași, o echipă de Liga a III-a, CS Pandurii a fost învinsă cu 2-0, golurile fiind marcate, în repriza secundă, de Cosmin Neacșu (pen.) și Claudiu Bălan. La echipa gorjeană a debutat și olandezul Jeffrey Ket, adus săptămâna trecută la Târgu Jiu. Ieri, a sosit și atacantul Paul Batin, care și-a reziliat contractul cu Miedz Legnica, pentru care a înscris 3 goluri, în liga secundă din Polonia. Batin a mai evoluat la Pandurii în sezonul 2011-2012, când a punctat de 5 ori. În testul cu CSO Filiași, CS Pandurii a mizat pe: L. Popescu – Samson, Tătaru, Erico, Brânzan – Elton, Ket – Firțulescu, Dănăricu, Hamed – Mărgărit, iar pe parcurs au mai intrat: Trifu, David, Negoiță, Bogoi și Negrescu. Dintre aceștia, doar Negoiță, Samson și Dănăricu au evoluat cu Viitorul Constanța, însă niciunul n-a jucat mai mult de o repriză. Tătaru, Mărgărit. Hamed și Firțulescu jucaseră în primul meci oficial al anului, cu Poli Iași.

Continue Reading