duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Minifotbal-Cupa Dunării/ Recolta, câștigătoarea invincibilã

Cea de-a 10-a ediție a turneului de la Dãbuleni a fost câștigatã de gruparea din Ostroveni.

Duminica trecutã, în sala sporturilor din Dãbuleni s-a desfãșurat o nouã ediție, a 10-a, a Cupei Dunãrii, la care au participat toate cele 4 grupãri de pe Valea Dunãrii. Au fost prezente cele douã grupãri din Liga a 4-a Dolj, Recolta Ostroveni și Știința Danubius Bechet, precum și grupãrile din Liga a 5-a Unirea Tricolor Dãbuleni și Victoria Cãlãrași. Câștigãtoare a fost echipa din Ostroveni care a obținut 3 victorii, impunându-se cu 6-1 în fața celor de la Victoria Cãlãrași, 6-0 cu UT Dãbuleni, iar în ultimul joc cu vecina Știința Danubius Bechet a câștigat cu 4-0. Au marcat în acest meci Marin Ciurea 2 și Cosmin Ghera 2. Lotul folosit de Recolta în acest meci a fost: Ninel Nicolici, Marin Ciurea, Alex Bocea, Nini Ghițã, Cornel Cosma, Florin Pistroescu, Iulian Socoteanu, Stan Ciurea, Cosmin Ghera, Cãtãlin Breazu, Cristi Nicolae și Vlãduț Grigore. Adversara din ultima partidã a celor de la Ostroveni a i-a folosit pe: Alin Panã, Claudiu Sandu, Ionuț Gae, Dragoș Țuculeanu, Marius Stãnculescu, Eusebiu Preduț și Dan Duca.
Locul doi a fost ocupat de gazdele de la Dãbuleni care au rulat urmãtorii jucãtori: Daniel Coteț, Ionuț Borcheci, Adrian Iaray, Adinel Treanțã, Lucian Bucãța, Radu Coancã, Daniel Bãnicã, Marinel Munteanu, Alin Glãvan, Cristian Bulugean, Adrian Nohaiu și Octavian Nohaiu.
În ultimul joc Unirea Tricolor s-a impus cu 11- 0 în fața Victoriei Cãlãrași. Marcatori pentru învingãtori au fost Ionuț Borcheci 4, Adrian Iaray 3, Adinel Treanțã, Lucian Bucãța, Radu Coancã și Daniel Bãnicã, iar pentru adversari a punctat Cãtãlin Dovleac. Echipa din Cãlãrași s-a bazat pe: Alexandru Treanțã, Florin Pițiche, Ciprian Ene, Ionuț Voicu, Laurențiu Gaurã, Robert Șalãu, Ionuț Pãtru, Cristi Slãvulete, Ștefan Gunea, Cãtãlin Dovleac și Ionuț Pârvan. Rezulatele ediției a 10-a de la Cupa Dunãrii au fost urmãtoarele: Unirea Tricolor Dãbuleni – Știința Danubius Bechet 1-0, Recolta Ostroveni – Victoria Cãlãrași 6-1, UT Dãbuleni – Recolta Ostroveni 0-6, Știința Danubius Bechet – Victoria Cãlãrași 11-1, Știința Danubius Bechet – Recolta Ostroveni 0-4.” Ne bucurã acest succes la început de an, la un turneul de mare tradiție al fotbalului județean. Pentru noi cei de la Recolta Ostroveni a fost o competiție beneficã, pentru cã ne pregãtim pentru returul de campionat care va începe la începutul lunii viitoare”, a declarat unul dintre veteranii echipei din Ostroveni, Stan Ciurea. Liga a 4-a Dolj se va relua pe 4 martie, iar a doua ligã județeanã va reîncepe competiție dupã cum urmeazã: Liga seriile 1,2 și 5 – 5 martie; seriile 3 și 4 -19 martie. De asemenea s-a stabilit și data reluãrii campionatelor de juniori care se vor derula astfel: juniori A1, C, E – 4 martie; juniori D -11 martie; juniori F, G -18 martie.

spot_img
spot_img

Politica