luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi traficani de droguri, reținuți de polițiști

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T din Craiova au efectuat, joi, trei percheziții pentru destructurarea unei grupări infracționale organizate specializate în trafic de droguri.

“La data de 2 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova au efectuat trei percheziții în municipiul Craiova, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

De la locuințele membrilor grupării infracționale au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 58 de pliculețe ce conțin substanțe psihoactive, 7 telefoane mobile, 1.200 de lei și 300 de euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au condus pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, 8 persoane. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. La acțiune au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.”- IPJ DOLJ

În urma audierilor, un bărbat și o femeie au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă. Un alt membru al grupării a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

 

 

Politica