luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Revizuirea studiului de fezabilitate și proiectarea tehnică pentru autostrada Craiova-Pitești, scoase la licitație

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a scos, în cele din urmă, la licitație, contractul „Revizuire Studiu de Fezabilitate și Elaborare Proiect Tehnic pentru Autostrada Pitești – Craiova”, după ce luni, la Craiova, directorul CNAIR, Cătălin Homor, și ministrul transporturilor, Sorin Bușe, au contrazis presa atunci când li s-a spus că această licitație nu exista nici până luni la ora 15:30 în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Procedura a fost postată în SEAP astăzi, la ora 01:30.

Contractul licitat are, așadar, o valoare estimată fără TVA între 39.408.762,53 ș46.574.082,99 de lei. Termenul de execuție pentru acest contract este de 24 de luni începând de la data atribuirii.

Redactorii Jurnalul Olteniei au scris de nenumărate ori, în ultimele luni, despre acest proiect, dar și despre promisiunile făcute de-a lungul timpului de cei care au fost la guvernare. Procedura de achiziție lansată astăzi ar fi trebuit să existe în SEAP încă de la data de 1 noiembrie, după cum anunțase ministrul transporturilor, Sorin Bușe, la Craiova, pe 15 septembrie. Procedura a fost însă întârziată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica