joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au consumat alcool și s-au urcat la volan

În aceeași seară, în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secţiei 7 Poliţie Pleniţa l-au depistat și pe G.FLORIN, 30 de ani, din Pleniţa în timp ce conducea, pe D.J. 561 D – în localitate, un autoturism având o îmbibaţie alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lui G.FLORIN i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, polițiștii doljeni întocmind în cauză dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.

Duminică seara, la ora 23.30, o echipă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 5 Poliţie, în timp ce executa serviciul de patrulare pe strada G.Enescu, a oprit pentru control un autoturism condus de F.CRISTIAN, 31 de ani, din Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificării documentelor personale şi ale autoturismului s-a constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului este expirată din data de 16.11.2016. De asmenea, craioveanul emana miros de alcool, fapt pentru care a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Ulterior, F.CRISTIAN a fost condus la U.P.U. Craiova pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

IPJ Dolj

Politica